/Prahova/Hotel

Hanul Romanesc

DN 1 București Sinaia km.82, Băicoi 105200, România

Hanul Romanesc
Hotel
3.2
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2RJ9+XX Băicoi, România
+40 244 396 276
hanulromanesc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Daniela Naidin
Daniela Naidin3 ani în urmă
Locatie distrusa de pandemie! Mancarea sub orice critica! Papanasi congelati, clatite congelate, cartofi congelati, SNITEL DE PUI din ala se 3 lei congelat....etc..
Irina Meghea
Irina Meghea4 ani în urmă
Incredibil dezinteres din partea personalului. Ni s-a spus ca, fiind doar trei, sa ne asezam la o masa de trei persoane care era, in plus, murdara. Fata de masa murdara a fost scuturata (cand am atras atentia) in bataie de joc si pusa la loc stramba. Chelnarita nu ne-a dat meniurile - ni le-am luat noi de pe o masa alaturata si, cum am pus mana pe ele, ne-a intrebat daca ne-am hotarat. Nu a notat comanda si a adus altceva: ciorba de fasole cu costita in loc de supa de legume si o ciorba de burta gelatinoasa cu "carnea" nemestecabila (pe aceasta am dat-o inapoi). La felul doi, ceea ce a cerut una dintre persoane a fost inlocuit cu ceva necomestibil; am avut dubii in privinta prospetimii celor doi pastravi fripti si, cum mujdeiul nu avea usturoi, nici macar miros de usturoi, ci niste fasii albe care ne-am intrebat daca sunt din hartie sau material textil, nu am mai avut curajul sa mancam pastravii de frica unei toxiinfectii alimentare. Cand am cerut nota (a costat 103,97 lei!) ni s-a atras atentia ca nu sunt puse la socoteala ciorba returnata (pe care chelnarita voia sa o plaseze celei de-a treia persoana a grupului nostru!) si mujdeiul. Chelnarita a venit cu doua caserole sa ne dea mancarea lasata la pachet.
Tacamurile erau murdare - cu urme de zoaie uscate pe ele. Nici paharele de limonada si fresh nu pareau prea in regula.
Pofta buna la Hanul Romanesc!
Todor-Prundar Alexandra
Todor-Prundar Alexandra4 ani în urmă
Mai mult kitch decât tradițional in ceea ce priveste decorul. Personalul relativ amabil iar mâncarea gustoasă servită rapid in condițiile în care eram singurii clienți. Din păcate nu au la dispoziție o terasă care ar prinde foarte bine în special pe timp de vară.
Dragomir Marian
Dragomir Marian5 ani în urmă
Experiența culinară deosebită, preparate tradiționale foarte gustoase, pâine făcută în casă, diversitate de vinuri românești, deserturi excelente toate la prețuri accesibile.
Camerele de hotel sunt la limita superioară a confortului oferit de cele 3 stele la preț de 120 ron. Personalul este amabil și eficient, rezolva orice problema cu zâmbetul pe buze.
Recomandat 100% vom reveni cu drag.
Gál Sémer Sándor
Gál Sémer Sándor5 ani în urmă
Textilul din cosul de paine a fost foarte murdara la fel si suportul de sub farfurii. Cafea servita in cesti Lavazza dar foarte slaba - apa colorata. Ciorba fara gust cu carne de vita probabil pensionara. Tocanita servita rece cu carnea de vita necomestibila. Personal neinteresat. De evitat.
Calin
Calin5 ani în urmă
Mâncare buna și prețuri rezonabile. Inițial am avut rețineri văzând ca nu au clienți dar totul a fost ok. Servire prompta. Cafeaua cam slăbuță dar buna. In restaurant foarte curat și fără mirosuri neplăcute. Pentru un popas rapid e foarte bine
Raluca mitrenca
Raluca mitrenca2 ani în urmă
Dacă aș avea posibilitatea aș lua vreo 4 stele . Mai prost de atât nu cred că am mâncat in cei 40 de ani de viață. Personal total dezinteresat și pe japcă tipic românească. Păcat de locație, și poate după atâtea comentarii negative vor schimba administrația.
Mican Sergiu
Mican Sergiu2 ani în urmă
Desi am stat doar o noapte la motel,in camera mi-a placut curatenia.Am rezervat prin booking in mare graba fara sa caut recenzii.Placut impresionat.
Am avut neplaceri la alte hoteluri cu stele multe dar aici a fost ok.
Locații recomandate