/Prahova/Hotel

New Montana

Bulevardul Carol I 24, Sinaia 106100, România

New Montana
Hotel
4.1
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8GXX+P7 Sinaia, România
+40 244 312 751
newmontana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriel G.
Gabriel G.2 ani în urmă
4 stele in niciun caz, camere mici, mancarea lasa de dorit, mic dejun saracacios, holul de la intrare te face sa crezi ca o sa fie super si restul, dar nu!
Diana Varvara
Diana Varvara4 ani în urmă
Locatie buna, intrare spectaculoasa si cam atat. Restul cam slabut pentru 4 stele. camera e mica, balconul ar trebui amenajat (nu are nimic sa te imbie la o cafea). Micul dejun a fost diversificat si acceptabil dar restul mancarurilor sub asteptari ( pot zice ca am incercat cam jumate din meniu) si nicio reteta nu a fost de nota 10 . Preturi piperate!
Curatenia a fost ok, servirea la restaurant acceptabila, nu am asteptat ft mult preparatele comandate, iar chelnerii destul de atenti.
Fara sa fiu carcotasa per total a fost ok, doar ca venind recent de la o alta locatie de 4 stele diferentele au fost destul de mari si poate de aici ma gandesc ca s-ar putea mai bine.
Vlad Tudor
Vlad Tudor4 ani în urmă
Am stat cazat 3 zile. Camera a fost acceptabilă pentru 4 stele, deși televizorul era cam vechi(schimba canalele cu 2 secunde întârziere) iar dopul la cadă era inunitl, am improvizat sa il fac să stea fix. Cele de la curățenie nu prea iau in serios cartonașele privind așternuturile și prosoapele, le ignoră. Mâncare catastrofă, la cina de sâmbătă am gasit păr în aperitiv. Duminică am comandat room service și la fel par in salată. Cand le-am spus luni la check out nu păreau uimiți. Se pot găsi variante mai bune pentru cazare la bani ăștia(60e) iar restaurantul nu merită vizitat.
Edited: parcarea se plătește suplimentar și e 24lei/zi chiar dacă ești cazat în hotel și plătești 60e/noapte camera.
Paul Radu
Paul Radu4 ani în urmă
Hotelul este ok per ansamblu, dar nu merită 4 stele, plus că era 100€/noapte camera single. Igrasie și rugină la baie, cada nu era prea curată, fusese stropită cu ceva ce dizolvă depunerile și era pătată toată. Cablu TV nu avea banană așa că am vrut să sun la recepție, dar nu funcționa telefonul. S-a rezolvat după ce am mers la recepție. Piscina bună, cam rece înăuntru pentru copii. Saună mică, încap 2 persoane. La garderoba de bărbați intră copii, femei, tu în costumul lui Adam...
Locația e drăguță, la fel și personalul, amabil. Mai e mult de muncă să ajungă la 4 stele!
Daniel Ghimpeteanu
Daniel Ghimpeteanu4 ani în urmă
Baie ....murdară , sa fiu indulgent ( Am foto si video) , perdea cada mizerabilă, șuruburi ruginite , robinetii plin de calcar si necuratati, usa ruptă si lipită:) , peretii peticiti cu vopsea , colțuri pereti rupti . Rezervarea pe booking cu balcon la cazare balconul lipsea . 115 euro / noapte .merita 2 stele pentru ca are baie în camera
Sunny Tours
Sunny Tours5 ani în urmă
Locatie centrala, camera este mare, bine izolata fonic, saltele bune semitari. Camerele au nevoie de renovare, mobilier clasic destul de vechi, m-a deranjat faptul ca veioza este prinsa de tablia patului la apx 30 cm deasupra capului, ceea ce poate duce la accidente, televizorul este inutilizabil, se vad acceptabil doar cateva canale.
Un punct forte este Spa- ul cu piscina mare (semiolimpica).
Restaurantul nu m-a impresionat nici prin servire nici prin calitatea preparatelor.
Recomand camerele cu balcon.
Un punct in minus - parcarea este cu plata si pentru clientii hotelului
Alexandra Iordache
Alexandra Iordache5 ani în urmă
Un hotel frumos, dar cu multe minusuri. Noi am fost cu 2 copii, unul de 4 ani și unul de 7 luni si pot spune ca pereții la camera zici ca sunt foarte subtiri, astfel că auzeam mereu televizorul celor de alături si daca nu ma indoiesc, cred ca si ei auzeau planetele bebelusului. În plus piscină e foarte adâncă si apa prea rece. Dacă stăteam jumătate de ora ieși din ea cu buzele vineti. Are 2 saune, din care doar una e funcțională 100%. Mâncarea este buna dar cam scumpa fata de restaurantele din jur. De exemplu, o ciorba costa dublu față de restaurant care era vizavi. Per total a fost bine, dar comparativ cu alte hoteluri de 4 stele, mai are de îmbunătățit.
Lora L
Lora L2 ani în urmă
Foarte bine, un hotel curat, confortabil, aranjat, personal amabil, mincarea gustoasă, bazin 25 m, unicul minus este sauna cam mică și jacuzzi mic de 4 persoane
Locații recomandate