/Prahova/Hotel

Casa Bucegi

Bulevardul Libertății 103, Bușteni 105500, România

Casa Bucegi
Hotel
4.6
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG8P+MR Bușteni, România
+40 724 560 848
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Madalina Ionescu
Madalina Ionescu2 ani în urmă
O locație intimă, curată și elegantă și proprietarul foarte amabil. O curte superbă dar cel mai important este faptul că este aproape de Gară.
Ionuț
Ionuț2 ani în urmă
Tot ce trebuie pentru o mini vacanta in Bușteni.
Carmen Sava
Carmen Sava2 ani în urmă
Camera spațioasă, la fel și baia. Curățenia cam lasă de dorit. "Marea curte" a fost folosita de proprietar, într-una din zile, în condițiile în care fereastra de la camera este exact spre curte.Poarta nu se încuie. Pentru un weekend sa zicem ca este acceptabil.
Alexandra Maria
Alexandra Maria4 ani în urmă
Un loc minunat, care te primește cu multă căldură, mult confort și toată splendoarea munților din jur. Foarte curat și îngrijit, frumos mobilat, iar gazda ne-a pus la dispoziție și mai mult decât am cerut. Recomand cu tot dragul, superbă atmosferă
Ioana D
Ioana D2 ani în urmă
Slabut rau! Lenjeria de pat mirosea urat, galagie, curtea mica, camera era situata la subsolul imobilului, pret mare fara mic dejun inclus....nici nu ai o bucatarie la dispozitie, clar eu nu le mai calc pragul.
Smart Braila
Smart Braila2 ani în urmă
Excelent ! Camera fix că și în poze . Căldura la discreție , cafeaua din partea casei . Gazda super ok . Nota. 20
Parohie Catalin
Parohie Catalin2 ani în urmă
Cazarea si condițiile vânzării trebuie să fie la înălțimea cerințelor. Călătoresc permanent si sincer curătenie si amabilitate au fost pe primul loc în a‐mi alege unde sa fac rezervări le mele.Felicitari si ma bucur ca si in Romania mai exista seriozitate .
Mariana Ciobanu
Mariana Ciobanu2 ani în urmă
Locatie situata intre drumul national si calea ferata. Zgomot, curte mica...am renuntat. Nu inteleg de ce unii dau note f mari unor locatii.
Locații recomandate