/Prahova/Hotel

Pensiunea Casa Noastră

Bulevardul Republicii 9, Sinaia 106100, România

Pensiunea Casa Noastră
Hotel
4.2
3 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
8GVX+JG Sinaia, România
+40 244 314 556
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Viorica316 zile în urmă
Am doar cuvinte de lauda,am servit cina pe data de 17.06.2023...o cina perfecta, cu mancare foarte buna,preturi in limita bunului simt...iar Dna.Mariana care ne-a servit de o amabilitate si profesionalism asa cum ii sta bine unui ospatar.Chiar si numai in trecere daca vom fi prin Sinaia stiu unde vom servi masa..Felicitari..dovada o fac pozele puse pe net..
Sotir Gabriela
Sotir Gabriela2 ani în urmă
Mancare excelenta la preturi decente!Mai rar gasesti in ziua de azi ospatari si bucatari cu experienta care sa-si faca treaba asa bine!Desi am fost mai multi la masa,nu au gresit comenzile(cum se intampla la majoritatea localurilor de fite),mancarea a venit repede si notele de plata au fost facute separat(asa cum am solicitat) ,fara nicio greseala!
Mario M
Mario M2 ani în urmă
Curatenie, personal amabil, liniste, mancare ca la mama acasa. SUPERB si bun de vizitat ori de cate ori se poate. Foarte aproape de multe obiective turistice ale orasului.
Gabi Gabriel
Gabi Gabriel2 ani în urmă
La restaurant aștepți 50 de minute sa te bage cineva in seama
Dacă îl chemi ospătarul se enervează
Glitter unicorn
Glitter unicorn2 ani în urmă
Ne.am cazat pentru o noapte. Am cautat ceva ca sa putem dormi cateva ore, nimic pretențios. Camera a fost cat de cat acceptabilă daca nu ai prea mari pretentii de la curatenie. Cald si apa calda a fost, pret k. Nemultumirea mare a fost faptul ca peretii sunt foarte subtiri si dupa 5 ore de somn cei de lângă noi făceau o gălăgie infernabila . Recepția nu a făcut mai nimic. Dacă doriți liniște cât de cât aici nu veti avea. Mâncarea nu stiu cum e nu am servit la restaurant.Nu as mai merge aici indiferent de motiv.
Marcel Stoica
Marcel Stoica2 ani în urmă
Cameră curată apa caldă și căldură, liniște, la restaurantul propriu se mănîncă bine, parcare proprie totul a fost ok.
Adrian D
Adrian D2 ani în urmă
Cine vrea doar strictul necesar e ok.
Plusuri:camera curata, caldura, apa calda. Camera e simpluta, dar functionala.
Minusuri: prosoape curate dar uzate, cuvertura care acopera patul estede pe timpul marelui rege dac Burebista. Daca vreti sa va uitati la tv, renuntati. Semnalul este execrabil. Purici pe toate canalele.
In schimb recomand restaurantul. Mancarea ff buna, preturi mici.
Emilia Danciu
Emilia Danciu2 ani în urmă
Am stat 2 zile.Am sarbatorit ziua de nastere a verisoarei mele.Cazare f.buna si am servit masa la pensiune.Ciorbite de toate felurile inclusiv cea da burta.Pastrama cu mamaliguta f.f.f.buna.Au personalul f.dragut si amabil.Imi pare rau ca locatia nu are publicitate.Locatia este frecventata de verisoara mea de peste 17 ani!Mergeti aici pt.ca nu veti fi dezamagiti!Aveti cazare si masa la restaurantul pensiunii.Multumim personalului si d-lor patroni pt.tot!De cate ori avem ocazia mergem la aceasta locatie!F.f.f.multumiti!!!!
D Lory
D Lory2 ani în urmă
Pret cazare ok, din păcate camerele lasă de dorit: saltele vechi, bai cu tot felul de nereguli, singurul plus, caldura pe timp de iarna
Locații recomandate