/Prahova/Hotel

Vila Aleea

Strada Mihai Eminescu 5, Sinaia 106100, România

Vila Aleea
Hotel
3.3
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8GWV+34 Sinaia, România
+40 721 227 063
vila-aleea-sinaia.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan crisan
Bogdan crisan2 ani în urmă
In camera nu exista caldura, dusul curge, ne-am trezit cu apa in camera, a doua zi ne-am trezit raciti si inghetati. Proprietara foarte nesimtita si obraznica. Nu recomand deloc!
George A
George A2 ani în urmă
Daca s-ar putea acorda review cu "-" ar fi perfect. Proprietar obraznic, foarte obraznic chiar, fara niciun respect fata de client si fara nicio frica de plangeri catre autoritati. Se poate observa atitudinea foarte agresiva si in raspunsurile de aici :)
Petruta Anghel
Petruta Anghel2 ani în urmă
Curte frumoasă, dar în interior mizerie (grăsime în jurul plitei, fete de mese pătate, scurgerile la dușuri înfundate, fără suport pentru prosop, fără perdea sau uși funcționale la dușuri, miros închis, în living pereții murdari, cuptorul cu microunde plin de grăsime etc.)
Laura Popescu
Laura Popescu4 ani în urmă
Desi am citit multe review-uri negative, am hotarat sa mergem la Vila Aleea, nu m-am gandit ca vom avea asemenea experienta neplacuta!
Am plecat din Bucureşti la ora pranzului,( 12:00) doar ca planul de acasa nu se potriveste niciodata cu cel din “targ”. Am ajuns in Sinaia in jur de ora 18:00, o aglomeratie de nedescris, (cine a fost in aceasta perioada pe Valea Prahovei stie foarte bine despre ce vorbesc) .
Imi asum vina pentru ca nu am anuntat-o pe doamna proprietar ca vom intarzia, dar, nu asa se trateaza clientii, sa nu vorbim de oameni😂
Ajung la vila, sun proprietarul, o doamna care nu are habar sa vorbeasca frumos, stie doar tipe, in conditiile in care am salutat, m-am prezentat, la care doamna: ce rezervare ai tu? Nu stii ca rezervarile de pe booking sunt disponibile pana in ora 15:00 ? de ce n-ai anuntat ca intarzii? eu nu aveam niciun interes sa pastrez camera pentru tine!

Serios!?
Atitudinea lasa de dorit!
Nu asa se trateaza clientii/ oamenii cu tipete, urlete, jigniri si inchis telefonul in nas!

Sa va fie rusine, doamna!

NU RECOMAND! EVITATI!
Alexandru Anghel
Alexandru Anghel2 ani în urmă
Camere spatioase. Loc de parcare. Bucatarie comuna. Liniste.
Georgiana Armeanu
Georgiana Armeanu2 ani în urmă
Nu recomand in primul rand proprietarul foarte agresiv verbal ...am sunat ptr o cazare nu să comunicat un preț am fost de acord când am ajuns prețul deja era schimbat plus că căldură deloc 🙄 Și domnul proprietar ptr faptul că noi am refuzat și nu am mai fost de acord cu cel de al doilea preț să enervat foarte tare a început să înjure să își bage ... jigniri foarte agresive de fata cu 4 copii minori
cu vârsta cuprinsă întree 2 ani respectiv 6 ani 😡😡 NU RECOMAND CEL MAI NEPOLITICOS PROPRIETAR SI FARA EDUCATIE ....VB FOARTE URÂT SI NU RESPECTA CLIENȚI 🤢 SE PARE CA DANSUL HABAR NU ARE CA IN FATA LA NISTE COPII ATAT DE MICUTI NU ÎNJURI CA LA USA CORTULUI SI FACI SCANDAL PTR SIMPLUL FAPT CA NOI NU AM FOST DE ACORD CU PRETURILE LUI FOARTE SCHIMBATE LA FATA LOCULUI
Cristian Arvinte
Cristian Arvinte2 ani în urmă
Persoana pe care am contactat-o telefonic, m-a repezit si mi-a facut observatie ca am deranjat-o la ora 20:00, mi-a atras atentia ca trebuia sa ma cazez pana la ora 15:00, si ca nu mai poate sa faca nimic, desi eu pe Booking am specificat faptul ca ajungem in intervalul 19:00-20:00, chiar si la sectiunea comentarii am povestit ca vom face o intati un traseu, noi urcand de dimineata din Busteni la Babele, apoi Crucea Eroilor, intoarcere pe la Piatra Arsa si coborare pe Piciorul Pietrei Arse in Sinaia. Am plecat de la 7:00 dimineata din busteni insotit de catre sotie si doi copii de 8 si 13 ani si am ajuns in Sinaia la ora 20:00, dupa un traseu super solicitant, iar in Sinaia desi rezervasem pe Booking si specificaem toate acestea m-am izbit de refuzul persoanei de contact. Am cautat alta cazare. Neserios! Nu accepta plata cu card-ul. De evitat!
Daca politica prevedea faptul ca trebuie sa fiu prezent pana la ora 15:00, cand am specificat ca voi ajunge dupa ora 20:00, trebuia sa nu imi accepte rezervarea, ca sa pot cauta in alta parte si sa nu ma trezesc la ora 20:00 in Sinaia cu doi copii de 8 si 13, epuizati fizic dupa un traseu super-solicitant, fara cazare.
In final m-am cazat la un hotel de 4*, am dat 600ron pe noapte, dar am fost in cele din urma rasfatati, muntumim Hotel Arca lui Noe, pentru profesionalism si implicare.
Nina Simionescu
Nina Simionescu2 ani în urmă
În primul rând, deși inițial gazda m-a asigurat inițial că pot achita cazarea cu cardul de vacanță, la plecare nu s-a mai putut.
În al doilea rând, instalații sanitare au lăsat de dorit. Nu aș mai reveni aici.
Locații recomandate