/Prahova/Hotel

Pensiunea Miandra

Strada Răgman nr 6 A, Breaza 105400, România

Pensiunea Miandra
Hotel
4.2
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4MQV+WR Breaza, România
+40 721 258 654
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Razvan Razvan
Razvan Razvan2 ani în urmă
Interior sărăcăcios. In fiecare dimineață veneau femeile de serviciu și începeau să curețe pe acolo și făceau ditamai gălăgia. Stăteau acolo până la ora 14
Mihai Ciprian Popa
Mihai Ciprian Popa2 ani în urmă
O pensiune situata intr-un cadru frumos, la marginea pădurii, multă liniște si curățenie! Gazdele foarte primitoare!
Ionut marius
Ionut marius2 ani în urmă
Gazde foarte ok , cazare super din toate punctele de vedere !! Revenim cu siguranță !!!!
Mioara Strechioiu
Mioara Strechioiu2 ani în urmă
O gazda bună zona superba și personalul la fel o recomand cu drag
Roxana Spiridon
Roxana Spiridon5 ani în urmă
O vacanță minunată la pensiunea Miandra, un loc potrivit pentru relaxare și "o gură de oxigen "departe de agitația orașului și gazele de eșapament ale șoselelor. În interior dotată cu tot confortul :spații suficiente ptr. obiectele de îmbrăcăminte și toaletă, cuiere în baie pt. prosoape și în cameră ptr. jachete, oglindă, măsuță cu scaune în balcon etc. .,tot ceea ce trebuie pentru a te simți bine. Din balcon, o priveliște minunata. As fi putut să - mi petrec vacanța pe acest balcon. În curte, toate dotările pentru "răsfăț ":șezlonguri, piscină, balansoare, locuri pentru luat masa în curte și altele. Poziția este perfectă :intre Breaza și Câmpina astfel că ajungi ușor la orice obiectiv ( gara Câmpina este foarte aproape -pe Valea Prahovei nu e bine să mergi cu mașina ).Doamnele Cristina și Mihaela gătesc "ca la mama acasă și țin casa foarte curată. Frigiderul este mare și încăpător, deci se poate mânca și " din traistă ". Este cu adevărat un loc "de încărcat baterii "fără să ai senzația că ești printre străini.
Patrisia Mihaila
Patrisia Mihaila5 ani în urmă
Mi-a plăcut această pensiune.A avut un personal foarte de treaba,gazdele ne-au primit pe mine și pe prietenii mei foarte frumos.Privelistea a fost superba,dar mi-a displăcut puțin faptul ca sunt foarte multe camere și puține toalete.
Monica Buraga
Monica Buraga5 ani în urmă
O pensiune frumoasă și îngrijită, aproape de o pădurice, cu o grădină ca un parc, cu balansoare și terasă. Personal amabil și eficient. Un pic izolată și cam departe de magazine și de centrul stațiunii Breaza sau de gară.
Silvia Filimon
Silvia Filimon2 ani în urmă
Locatia este minunata. Vila este retrasa, la marginea padurii, de unde vine racoare si liniste. In curte este piscina, foisor, balansoare si sezlonguri. Curatenie ireprosabila, mesele gustoase. Multumim d-nei Chivu si d-nei Mihaela pentru ca ne-au ofeeit acest concediu de 12 zile, pe placul nostru.
Recomandam aceasta pensiune. Noi sigur o sa mai revenim.
Locații recomandate