/Prahova/Hotel

Satul Banului

Strada Herculești, Măgureni 107350, România

Satul Banului
Hotel
4.6
139 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3P7J+CF Măgureni, România
+40 758 997 997
satulbanului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sina Kavian
Sina Kavian2 ani în urmă
O locație de poveste cu o istorie foarte interesanta! Stafful foarte primitor și drăguț! Curățenie și mâncare delicioasă!
Mihaela Ochis
Mihaela Ochis2 ani în urmă
Am găsit un loc de poveste aici,spun asta cu toată inima, cazarea deosebită, mâncarea foarte bună, oameni buni si primitori! Dacă ajungeți aici neapărat încercați echitatia sau trăsura, dl Emi e de nota 10! Aveti ce sa faceti aici,biciclete ,drumeție iar daca vreti doar odihnă o veti avea din plin! Felicitări celor care au creat acest loc, noi va mulțumim!
Andreea Baciu
Andreea Baciu2 ani în urmă
Este prima locatie din tara unde ne-am cazat si am mancat si nu am nimic ce sa le reprosez: personal extrem de amabil si serviabil, bun gust desarvarsit in amenajare, mancare delicioasa! Un loc perfect pt relaxare si deconectare! Multe felicitari domnilor care au creat acest proiect autentic romanesc!
SweetGspicy
SweetGspicy2 ani în urmă
Traditional, totuși modern, intim, în natura, și integrat frumos pe o uliță îngustă din sat. Atenție la detalii, bun gust si garantat o experienta grozava într-o oaza de relaxare și deconectare.
Mihai Alexandru
Mihai Alexandru3 ani în urmă
5 stele nu reflectă suficient calitatea mâncării, ambianța rustică dar inovativă, arhitectura tradiționalistă dar sofisticată, locul mirific în care ajungi după indicații suplimentare deoarece harta nu e foarte exactă. Acolo nu doar te relaxezi, acolo te delectezi cu o chintesență contemporană a satului prahovean din ultimele două secole. Eforturile prezervative ale proprietarului casei oferă o încântătoare călătorie în timp - pentru cei ce gustă farmecul unei astfel de aventuri. E puțin diferit față de multele pensiuni rustice de fițe, aș zice că are o vibrație mult mai bună. Recomand celor cu oarecare cultură generală!
Cosmin Cosmin
Cosmin Cosmin2 ani în urmă
O locație superba si ideala pentru a te deconecta de absolut toate problemele si agitația mediului urban. Personalul super de treaba si primitori, mancarea exceptionala si zona atat de linistita si calma incat nu vrei sa mai pleci de acolo. Este un loc perfect pentru cei care cauta o oaza de liniste nostalgie si relaxare, un loc perfect pentru a te incarca cu energie pozitiva! Respect tuturor celor care ne.au facut sejurul de neuitat!
Ana-Maria Radulescu
Ana-Maria Radulescu2 ani în urmă
Nu am niciun comentariu negativ de facut, totul a fost impecabil, mancarea sanatoasa si gustoasa, gazdele primitoare, locul superb iti ofera toata pacea de care ai nevoie, te deconectezi de la orice sursa de semal, internet si te bucuri de liniste!
Diana Sicoe
Diana Sicoe2 ani în urmă
La Satul Banului se vede ca totul a fost facut din dragoste pentru frumos, pentru romanesc si pentru ce au insemnat stramosii acelor locuri. Am stat in casuta suspendata, in una din camerele "Mamaia" si a fost superb - imbinarea perfecta intre vechi si nou, o atentie incredibila la detalii, un peisaj de vis care se poate admira pur si simplu din camera, stand in pat. Mancarea este minunata, foarte gustoasa si multa :) Personalul este foarte atent si poarta masti. Linistea locurilor este desavarsita, iar sugestiile de vizitat si facut in zona, cele pe care le gasiti pe site, sunt de mare ajutor. Tare rau ne pare ca a trebuit sa si plecam înapoi spre casa. :)
Locații recomandate