/Prahova/Hotel

Dor de Aluniș

304, Ostrovu, România

Dor de Aluniș
Hotel
4.2
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5WX2+MH Ostrovu, România
+40 766 363 463
dordealunis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dumitra Panait
Dumitra Panait2 ani în urmă
O locație de vis. Gazde foarte primitoare,curățenie, minarete făcută cu gust. Toate preparatele au fost găsite incasa. De recomandat.
Gica Frunza
Gica Frunza2 ani în urmă
Mâncarea foarte buna. Atmosfera plăcută. Curățenie. Mici probleme cu încălzirea. Gazde forte primitoare și atente cu oaspeții.
.
Roxana Ion
Roxana Ion2 ani în urmă
O locație de vis cu gazde ospitaliere.Recomand celor care iubesc Romania și meleagurile românești!
Daniela Buleandra
Daniela Buleandra2 ani în urmă
Foarte recomandata, camere mari, curate, mincare imbelsugata si gustoasa, gazde primitoare, pret foarte bun pentru conditiile oferite. Cu siguranta o sa revenim si multumim pentru gazduire !!
Bichigeanu Mircea
Bichigeanu Mircea2 ani în urmă
Am fost o familie cu un copil și ne-am simțit că acasă, totul perfect ,curtea ,liniștea , ospitalitatea gazdelor camerele mari și f cochet aranjate , mâncarea extrem de gustoasa , ce sa mai , totul bine pus la punct pentru a petrece Intr un cadru de vis . Recomand ,mulțumim
George Cristian Andrei
George Cristian Andrei2 ani în urmă
Am petrecut un sejur de 3zile minunat. Am fost 2famii,3 copii in dotare. Curtea imensă,2foisoare, 2hamace,trambulină, leagăn... iarba tunsa impecabil.... Curățenia și ordinea erau la ele acasă atât în camere cât și în băi. Mâncarea excelentă servită de o gazdă ospitalieră. Atentă la detalii, lângă noi când am avut nevoie, retrasă atunci când ne doream intimitate.
Sănătate multă soțului, Doamnă.
Revenim sigur.
Raluca Voicu
Raluca Voicu2 ani în urmă
Nici nu am ajuns sa "șed" am plătit toată pensiune și curtea pentru un viitor eveniment care nu a mai avut loc din cauza pandemiei . Am plătit locația pe un weekend în luna Aprilie anul trecut și nici pana în ziua de azi nu am primit banii înapoi, deși doamna profesoara și proprietara pensiunii mi-a spus ca va încerca să îmi plătească după iarna , iată ca este deja vara și nimic . Oameni de nimic , fără cuvânt și fără jena ! Îmi e și rușine sa adaug o stea , va rog mare atenție când stabiliți ceva nu au onoare.
Georgeta leceanu
Georgeta leceanu2 ani în urmă
Camerele curate, aerisite exista 2 tipuri de camere - rustic sau modern, gradina mare cu loc de joaca, foisor, perfecta pentru 2-3 zile de relaxare. Ce mi-a displacut a fost reactia gazdelor, deloc primitoare asa cum te astepti la gazde romane (parca eram renumiti pentru ospitalitate?) Mancare nu poti servi decat ceea ce ofera ei, am venit cu ceva pt copii care sunt mai mofturosi la mancare si nu am avut unde sa incalzesc, nu ti se ofera acces la un aragaz, vesela sau tacamuri.....
Locații recomandate