/Prahova/Hotel

Ferma Dacilor

Gura Vadului, Tohani 107300, România

Ferma Dacilor
Hotel
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3CGH+88 Tohani, România
+40 728 757 048
fermadacilor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elys_28
Elys_282 ani în urmă
EXECELENT...Din toate punctele de vedere..locatia,personal extrem de amabil si atent(asa cum recunosc nu am mai intalnit de ceva timp!),preparatele traditionale(din abundenta!) .Nu s-a facut rabat la nimic!Muzica,atmosfera (intretinuta inclusiv de proprietar) totul la superlativ!Multumim pentru petrecerea extraordinara oferita la cumpana dintre ani,focul de artificii..completat de focul de tabara..Grupul nostru cu siguranta va reveni ,insotit si de alti prieteni...O rugaminte dlui proprietar...faceti pe site o propunere pentru 1/8 martie ( sau revenim cu telefonul)si noi cu drag vom reveni! Multumim intregului personal care ne-a oferit mai mult decat servicii...ne-a facut sa ne simtim ca in familie! An divin cu sanatare tututor!
Adela Daniela
Adela Daniela2 ani în urmă
Mâncarea este buna, locația și priveliștea superbe , dar preturile cu adevărat piperate. Am fost la aceasta locație cu copiii care s-au bucurat cu adevărat de animăluțele care sunt acolo. Căprioare , cerbi, iepurași și o zonă mare unde pot alerga în voie. Ne-am simțit foarte bine aici.
Oana Maria Oancea
Oana Maria Oancea2 ani în urmă
Foarte frumos , curat , personal vesel , primitor in frunte cu patronul! Mancare si băutură foarte buna si la discretie, lăutari de nota 10. RECOMANDAT! Voi reveni cu încredere si drag la "Ferma Dacilor"
Larisa Larisa
Larisa Larisa2 ani în urmă
Locatia frumoasa, perfecta pentru o vizita cu copiii. Atractia principala căprioarele si iepurii.
Se pot face drumetii de cca 1 ora.
Restaurantul ok. Mâncarea buna, servirea rapida. Nu e foarte variat meniul dar e suficient.
Noi am fost deja de doua ori, nu ne-am cazat!
Rares Nicholas B
Rares Nicholas B2 ani în urmă
Am descoperit la Ferma Dacilor un loc unic in care revenim ori de cate ori avem ocazia.
In primul rand specific clar ca locatia nu se adreseaza celor ce cauta restaurante high class sau fine dining,nu ai sa gasesti pe masa servete de bumbac sau chelneri imbracati la papion,cine doreste asa ceva poate alege din sutele de restaurante din tara asta.
Ferma Dacilor este unica prin stilul culinar abordat,orientat spre calitate si respect pentru client.Din dorinta de a afla mai multe despre locatie si preparate am intrat in discutie cu managerul localului constatand ca mai mult de 3/4 din preparate,sunt produse acolo,ma refer aici la mezeluri,branzeturi,carnati,carne,oua,etc.Totul se proceseaza acolo,din dorinta de a oferi clientilor produse zonale de calitate si nu din comert.Am gasit aici produse autentice traditionale asa cum le stiam din copilarie,un loc rustic ce te duce cu gandul cu adevarat la daci si la hanurile din alte timpuri.Cu adevarat de admirat este munca proprietarilor acestui local.Un loc nascut in salbaticie ce a evoluat an de an.Am avut parte de o cazare in casutele noi,cu geamuri mari de sticla de unde poti admira natura.Insa nici cazarea nu se adreseaza celor ca cauta serviciile hotelurilor de 5*.Este strict pentru cei ce cauta locuri traditionale calduroase si primitoare,escapada in natura departe de agitatia si poluarea urbana,liniste,aventura,drumetii,calarit.O recomand cu drag familiilor cu copii,cei mici au la dispozitie hectare intregi unde isi pot descarca bateriile.
In concluzie recomand cu drag Ferma Dacilor,tuturor celor ce apreciaza stilul traditional si mancarurile autentice romanesti!
Meritati toata aprecierea!🏆🥇
Sanda Simion
Sanda Simion2 ani în urmă
Un loc frumos, înconjurat de multă verdeață, podgorii din abundenta și vin de calitate. Preparate gustoase și servite rapid, ceea ce te pune puțin pe gânduri... Ori bucătării sunt foarte rapizi, ori preparatele sunt deja pregătite și nu mă refer aici la ciorbe! De fapt, nici nu mai contează, atâta timp cât este gustos și pare și proaspăt! Felicitări! Recomand pentru o plimbare de weekend, este perfect!
Comanescu Carmen
Comanescu Carmen2 ani în urmă
Mancare foarte bună,servire prompta,vom reveni.Am mancat ciorbite foarte bune,pastrama de oaie bine preparata și condimentata,coaste nemaipomenite și un platou aperitiv cu preparate din ferma proprie.Toate delicioase!
Vintila Andrei
Vintila Andrei2 ani în urmă
Am revenit cu drag la acest restaurant. Mâncarea este extraordinara.
Locații recomandate