/Prahova/Hotel

Camelia

Strada M Cantacuzino 5, Sinaia 106100, România

Camelia
Hotel
4.4
442 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G3X+8C Sinaia, România
+40 724 909 259
vilacamelia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Georgiana Ciucan
Georgiana Ciucan2 ani în urmă
Locație de poveste, oameni minunați, mâncare excelentă. Vom reveni cu multa placere, mulțumim!
Sorin A
Sorin A2 ani în urmă
Dacă doriți sa va relaxați intr-o casa construita în secolul XlX,veniți la vila Camelia.Atmosfera și personalul la mare înălțime.
Rodica Manolescu
Rodica Manolescu2 ani în urmă
Sunt în mijlocul sejurului, mini vacanta de 1 decembrie. Totul este superb. De la aspectul vilei, la amabilitatea gazdelor și la mâncarea preparată.
Marius Cruce
Marius Cruce2 ani în urmă
Am fost un weekend aici și am stat în căsuța de lângă vila. A fost o experiență super. Liniște, camere confortabile si mari, mobila in perfecta stare, doua bai și o mică bucătărie, căldură după dorință deoarece căsuța are centrala proprie. Dacă sunteți cu familia va recomand sa incercati căsuța și nu o sa regretați.
Micul dejun foarte bun.
Sorin Radu
Sorin Radu2 ani în urmă
Excelent, o locație frumoasa, cazare buna, personal foarte amabil si un bucătar care isi stie meseria.
Căcateaipefațamea
Căcateaipefațamea2 ani în urmă
Extraordinar. Recomand în totalitate. Restaurant, cazare, curățenie, confort, amplasarea. Aproape de perfecțiune. Recomand cu insistență camera 6 pt cei cu buget de la mediu în sus. Foarte bine dotată, mare, 2 balcoane, răcoroasă pe timp de caniculă chiar dacă nu are aer condiționat. Este o unitate care se adresează persoanelor cu o cultură și civilizație peste medie. Nerecomandat celor care pleacă cu grădinița și /sau cambuza (vezi dex) după ei. Nu exista bucătărie utilată cu toate cele necesare pt chiftele, pește prăjit, mămăligă, ciorbe și tocănițe de tot felul sau ce ți mai trece ție prin cap
Marian
Marian2 ani în urmă
Locație retrasa de zgomotul orașului dar foarte aproape de obiectivele turistice. Personalul este de nota 10. Voi reveni cu drag.
Ghez Din
Ghez Din2 ani în urmă
O pensiune cu condiții normale, personal primitor și mâncare bună. Poziționare într-o zonă liniștită, aproape de măn. Sinaia.
Locații recomandate