/Prahova/Hotel

Conacul din Ceptura

Ceptura de Jos 107125, România

Conacul din Ceptura
Hotel
4.6
799 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2858+X3 Ceptura de Jos, România
+40 722 560 931
vinaliaceptura.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Constantin Pandelea
Constantin Pandelea2 ani în urmă
O locatie super.
Liniste, amabilitate, mancare, excelente.
Si sa nu uitam VINUL ... !
Tot aici am invatat, prin amabilitatea proprietarului, foarte multe lucruri despre struguri, vie si vin.
Recomand tuturor aceasta locatie.
Teodor Cotiga
Teodor Cotiga2 ani în urmă
Am dat 3 stele pentru aspectul locației. Din păcate, aroganța cu care am fost tratați mi-a lăsat un gust amar! Mi s-a spus că nu putem fi serviți, pentru că nu avem rezervare, în condițiile în care erau destule mese libere... Din păcate, nici eu, nici mulți prieteni de-ai mei (de asemenea iubitori de vinuri bune) nu vă vor mai onora cu prezența! Vă urez mult spor la alungat turiștii!
Bogateanu Catalin
Bogateanu Catalin2 ani în urmă
Un conac renovat cu crama, inconjurat de vie nobila din care cei de aici produc cateva soiuri de vin foarte bun, ce se poate degusta si cumpara doar aici. Camerele sunt modern mobilate si complexul are piscina, mese de pingpong si masa de biliard si un restaurant foarte bun. Noi din pacate am facut toxiinfectie alimentara la ultima masa mancata din sejur.
Laura Laura
Laura Laura2 ani în urmă
Locatia foarte frumoasa, camerele realizate cu mult gust si curate, loc ideal de incarcat baterii. Piscina suficient de mare, masa de biliard pentru amatori, vinul bun, mancarea gustoasa cu portii generoase. Micul dejun sub forma de bufet, generos, cafeaua acceptabila. 4 in loc de 5 pentru ca din pacate... personalul de la restaurant este cam lenes in a debarasa...orice, timp de 2 zile un domn a taiat iarba fara a tine cont de oamenii cazati in cautare de liniste, preturile sticlelor de vin ar trebui sa fie cel de crama macar pentru cei cazati, nu diferit, mai ales ca am fost intr un self service...:). Per ansamblul locul este super fain, merita din plin.
Arhitect Arhitect
Arhitect Arhitect2 ani în urmă
Am petrecut timp minunat la conac. Un loc atat de placut, atmosfera de nota 10, totul discret si bine organizat. Personalul minunat, mai ales domnisoara de la recetie (era prezenta peste tot, discret, asigurandu-se ca totul e aranjat si functional). Servirea foarte buna, mancarea delicioasa. Peisajul relaxat, mai ales plimbarea prin vie. Camerele foarte curate si decorate cu mult bun gust. Sigur vom revenii!
Radu Turda - Filip
Radu Turda - Filip2 ani în urmă
Am revenit de multe ori in aceasta locatie linistita, totusi de o calitate superioara, mai ales cind eram in trecere spre mare.

Cazare si conditii minunate, linistea din vie nu se compara cu nimic :-)

Serviciul si restaurantul sunt de nota 10*.

Recomand si piscina pentru toata lumea :-)
Eu Vio
Eu Vio2 ani în urmă
Nu ne-am imaginat o asemenea experienta. Totul este la superlativ.Cazarea, priveliștea, podgoria, locația, totul foarte frumos și ingrit. Dar. Vinul, vinul este ceva divin.Tamaioasa Romaneasca Dulce din 2018 este un vin intens aromat ce impresioneaza prin gustul sau echilibrat. Notele de varf ale gustului culmineaza cu o dulceata în exploziea de arome, predominante fiind buchetul puternic floral cu nuante de soc completat perfect de aroma specifica de miere, care da vinului un rafinament aparte. Iarăși demn de observat, invechirea vinurilor are loc în baricuri fabricate în România din stejar românesc.
Comanescu Carmen
Comanescu Carmen2 ani în urmă
O experienta minunata,este foarte relaxant pentru un weekend, pentru o ieșire cu prietenii.Mancarea este foarte bună,la fel și vinul. Tamaioasa Românească dulce din 2018 bestiala.Motanul Garfild este mascota conacului,fiind prezent peste tot și cerșind atenție și mancare.
Locații recomandate