/Prahova/Hotel

Casa Timis

Florica Romalo 4, Chițorani 107112, România

Casa Timis
Hotel
4.6
973 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X4JC+CV Chițorani, România
+40 723 682 568
casatimis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Costache Violeta
Costache Violeta2 ani în urmă
Buna ziua,

Daca ai nevoie sa te deconectezi de la problemele zilnice si sa “iti incarci” bateriile, acesta este locul perfect!
Aproape de Bucuresti, dar departe de agitatia urbana; un loc in natura, dar elegant si pregatit sa raspunda exigentelor fiecarei persoane care ii trece pragul; personalul care are o vorba buna si un zambet ptr fiecare… un loc care iti ramane intiparit in suflet si in minte …
Cred ca este unul dintre putinele locuri din Romania in care fiecare vizita s-a transformat intr o amintire si experienta deosebita 🙏
Spor si keep going 🍀
Anisoara Cioroba
Anisoara Cioroba2 ani în urmă
Casa Timis un loc magic cu traditie ,rafinament , peisaj de poveste unde revin cu mare drag sa petrec timp de calitate alaturi de familie , prieteni sau colegi .
Podgoriile , pomii fructiferi de pe dealurile ce inconjoara locatia , hotelul, locul de joaca pentru copii , terasele , cele 2 restaurante , barul englezesc in care simt ca ma intorc in timp , sala de conferinta dotata cu tehnologie de ultima generatie , muzica , ospitalitatea , buchetul vinului , meniurile create cu gust si profesionalism fac parte din tabloul pictat manual de o echipa de profesionisti .
Recomand cu caldura si ma inclin in fata investitorilor .
Denisa Spurcaciu
Denisa Spurcaciu2 ani în urmă
O locație unde am petrecut clipe de poveste intru-un cadru linistit și intim, m-am răsfățat cu gastronomia care îți oferă experiențe senzoriale încântătoare. La Casa Timis ospitalitatea și tradiția sunt la ele acasă!
De fiecare data revin cu mare drag in acest cadru magic!
Totul la superlativ!
Dana Violeta Barabas
Dana Violeta Barabas2 ani în urmă
Minunat! Veranda dintre vii ne-a oferit o cina de exceptie! Felicitari bucatarului, aplaudat dealtfel de grupul nostru, dar si ospatarului care a oferit multe informatii atat despre preparate si bauturi, cat si despre locatie dovedindu-se a fi un bun amfitrion.
Ionuț-Antonel Bișoc
Ionuț-Antonel Bișoc2 ani în urmă
O locatie de vis! Fie că privesti pe fereastara unuia din apartamente, fie că bați la pas minunatele dealuri acoperite de vie, cert este că privelistea este minunată si relaxantă. Personal am fost fascinat de acest Amfiteatru care are Casa Timiș in centru.

Gusturi deosebite! Fie că servesti masa in restaurantul traditional, fie că servesti masa in Veradă unde gasesti feluri de mancare reinterpretate, cu siguranta vei fi placut surprins de combinatia de arome. Personal, sunt fascinat de untul cu trufe, painea cu smochine, supa crema ce ciuperci, coastele foarte gustoase (luati toate acestea ca pe o recomandare...nu veti regreta :) Bucataria este la un alt nivel aici. Este (pana astazi) locul unde am mancar cea mai buna mancare!

Cat despre vin, cuvintele ar fi de prisos. La o mancare bună nici nu avea cum sa nu fie prezent un vin deosebit. Recomand vinul rosu alaturi de o friptura excelenta.

Servirea exceptionala. Personal educat si instruit in arta servirii.

Aici nu te poti simti altfel decat Rasfățat!
Razvan Geangu
Razvan Geangu2 ani în urmă
Atmosfera și personalul sunt excepționale. Mâncarea este foarte delicioasă și vederea contribuie la o experiență nemaipomenită. Ospătarul nostru George a fost incredibil de politicos și ne-a oferit o cină fantastică.
Nicolin veselinco
Nicolin veselinco2 ani în urmă
O oaza de liniste aproape de orasul Ploiesti. Gazde primitoare, un ambient de conac in stil neoromânesc, toate dotarile moderne si o bucatarie exceptionala. Se pot organiza multiple activitati in vie, e un exemplu de cum ar trebui sa arate turismul gastronomic si drumul vinului !
Geo T
Geo T2 ani în urmă
Un loc minunat! Mâncare excelenta felicitări bucătarului chef! Service-ul ffff bun tot personalul foarte amabil iar ospătărița noastră Anca Ene super super super!!! Felicitări ne ati făcut o după amiaza minunată!
Locații recomandate