/Prahova/Hotel

Vila Valencia Azuga

Strada Independenței 67, Azuga 105100, România

Vila Valencia Azuga
Hotel
3.8
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CHV9+C8 Azuga, România
+40 762 788 337
valdana67.wixsite.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela Serban
Mihaela Serban2 ani în urmă
Dezamăgitor deoarece nu se face curat in camere!!! Nu se schimba lenjeria de pat si nici prosoape curate nu îți aduc, Nu se pune accent pe client absolut deloc. Intrarea in aceasta vila se face printr-o cârciuma cu oameni care beau la mese. Nu exista Recepție, femeia care lucrează peste tot , inclusiv la magazinul vilei ne preda și camera, si ne-a ajutat cu tot, măcar ea a fost ok. Însă pe lângă asta raportul calitate-preț a fost acceptabil.
Adrian Colci
Adrian Colci2 ani în urmă
super ,angajatii foarte amabili si de gasca cei cu pretenti mari sa se duca la 5 stele
Marius iacob
Marius iacob2 ani în urmă
5 stele pentru preț, cazare și locatie(la strada fara multă complicație, personalul super).
4 stele ptmic dejun. Eu personal maninc mult la dejun, poate daca explicam situația mea era alta povestea și ofeream 5stele.culpa mia.
Cosmin Cotofana
Cosmin Cotofana2 ani în urmă
Plusuri:
- locatia relativ aproape de gara
- magazin la parter
- preturile decente ca la supermarket, inclusiv cele din minibar
- personal amabil, domnisoara care se ocupa de cazare, clienti si magazin, o persoana super de treaba, plina de viata, ospitaliera, sociabila, atitudine pro-client, dar colega ei nu fost pe aceeasi lungime de unda...
- camerele mici, dar curate si primitoare
- aveai tot ce-ti trebuie la cazare: papuci de unica folosinta, minibar, balcon cu priveliste spre munte, televizor
- atmosfera placuta cu muzica unde se poate lua masa
- ni s-a facut comanda la taxi

Minusuri:
- micul dejun variat, dar cu produse de slaba calitate (cel putin asa am nimerit noi)
- faptul ca la check-in pe site-ul de pe care am facut rezervarea era trecuta dupa ora 14, dar a trebuit sa mai asteptam o ora
- inainte de check-out la plecare am dorit sa luam masa, aveam niste caserole cu mancare pe care doream sa le incalzim si servim, dar ni s-a spus sa ni le incalzim singuri si ca nu putem servi in interior ca e pentru clientii care vor veni, dar acolo nu mai era nimeni si am luat-o la mesele de langa bar, am fi inteles daca era aglomerat, in fine ni s-a parut ciudat :))
- intrarea clientilor care se cazeaza se face prin crasma, ce nu e tocmai placut
Daniela Pintilie
Daniela Pintilie2 ani în urmă
Camerele au fost acceptabile, însă frauda mare cu preturile din meniu.
Femeia de serviciu nepoliticoasă, micul dejun e o glumă (bufet suedez la buget redus), mâncarea a fost bună dar foarte scumpă, priveliștea de pe geam e o veche hală industrială părăsită pe trei sferturi demolată.

Nu am avut pretenții având în vedere prețul redus de cazare, însă mă așteptam ca gazdele să fi fost sincere cu noi în toate privințele.

3 stele? Nu cred. Prima e pusă cu markerul probabil ca să inducă turiștii in eroare. (Am văzut la alt review cum ca ar fi fost de 2 stele).
Oana G
Oana G2 ani în urmă
Dezamagitor....o experienta neplacuta de care sper sa nu mai am parte nicaieri!!! Incepand cu personalul care a avut o atitudine nerusinata, irascibila si un ton al vocii ridicat, fara motiv. La micul dejun, mancarea a fost insuficienta pentru numarul de persoane cazate....!!!
Un alt minus a fost momentul in care am luat cina la restaurantul pensiunii si preturile din meniu nu au corespuns cu preturile din nota de plata, acestea fiind mult mai mari!!! (Nimic de comentat de calitatea mancarii, care a fost buna si proaspata, dar trebuia anuntat ca difera atat cantitatea cat si pretul prezentat in meniu).
O alta problema a aparut in legatura cu Sala de jocuri, aceasta fiind taxată cu 25 lei/ora....la pretul acesta te-ai astepta sa fie curata si utilizabila, cu jocuri ce se pot folosi....in schimb ni s-a oferit o sala plina de praf, cu o masa de biliard de la care lipseau bile, iar cele existente ramaneau blocate in timpul jocului; tabla de darts avea 4 sageti, dintre care doar 2 puteau fi folosite....Restul salii fiind utilizata ca si debara pt muraturi! Nu am putut sta mai mult de 10 minute!!!
Camerele au fost acceptabile pentru pretul cerut dar au existat destul de multe restrictii referitoare la ora de întoarcere la pensiune, seara, in cazul in care ieseai la plimbare... sa revii pana la ora 23.00; nu am avut voie sa ascultam muzica (la un volum decent) sau sa stam sa povestim deoarece ii "deranjam" pe ceilalti oaspeti.
In concluzie...dezamagitor si neplacut!!!
Andreea Mihaela
Andreea Mihaela2 ani în urmă
Camere curate și amenajate cu stil, mâncare gătită bine, personal atent și dedicat clienților, aproape de partie și de supermarket
Ioana Podareanu
Ioana Podareanu2 ani în urmă
Gazde f primitoare, atente la nevoile clientului, mâncare delicioasa, ne-am simțit f bine! Mulțumim!
Locații recomandate