/Prahova/Hotel

Pensiunea Deceneu

Bulevardul Muncii 74, Slănic 106200, România

Pensiunea Deceneu
Hotel
3.6
75 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
6WGM+7M Slănic, România
+40 723 648 150
pensiuneadeceneu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Monica260 zile în urmă
Regulile impuse sunt total nepotrivite pentru activitate turistica . Lipsa de amabilitate si lipsa de flexibilitate .
Ionescu1 an în urmă
Varzzzză! Dragi turiști, OCOLIȚI ACEASTA Locație, va prezintă în filmuleț ceva și la fata locului aveți altceva. Va i a avans și va roagă sa anunțați ora, iar la fata locului se scuza ca nu merge aerul condiționat, ca v a arătat alta camera în film și ca s a ocupat, camera de la etaj cu 3 paturi este Varzzzză, geamurile nu se închid de la iedera de pe pereți și cabluri, nu plasa de țânțari, lenjerie îmbâcsita, perne mirositoare. Cred ca check inul se face după 16.00, ca nu poți sa găsești seara cazare în alta parte. Sper ca turiști sa citească aceste imprezi reale de la NOI CARE AM LUAT TEAPA ȘI SA OCOLEASCĂ ACEASTA LOCAȚIE.
Adelina D
Adelina D2 ani în urmă
Gazda este foarte amabila, insa la capitolul curatenie nu am fost multumita. E adevarat, a fost cald in camere, avand in vedere ca am fost in noiembrie, insa la baie mai e nevoie de multe imbunatatiri. Chiuveta curgea si e foarte mica, cand faci dus se umple toata baia de apa, toaleta nu era foarte curata. Si la cat costa o camera pe seara, se putea si un TV in camera. In schimb, gazda ne-a pregatit o cina delicioasa.
Elena Dumitrescu
Elena Dumitrescu2 ani în urmă
HORROR! EVITAȚI OAMENI BUNI ! PRETURI PIPERATE SI BĂTAIE DE JOC MULTĂ...CINE CUNOȘTE ȘTIE CE VORBESC!
Lori Cris
Lori Cris2 ani în urmă
Cea mai mare teapa ever! Abia asteptam sa ajung acolo cu familia si copiii mai ales dupa ce patronul pensiunii mi-a trimis un filmulet cu prezentarea ei. Parea locul de vis pentru o vacanta. Cand am ajuns acolo dezamagire totala. Filmuletul cred ca a fost facut cand s-a deschis pensiunea probabil acum vreo 20 ani. Realitatea e alta. Curtea neingrijita, camerele cu miros inchis, paturi incomode, scartaie tot, curatenia lasa mult de dorit, zici ca ai ajuns la o casa parasita. Pretul exorbitant 700ron/noapte apartament cu asa zise 2 camere care de fapt nu erau. Angajati? Doar 2. Administratorul care a fost super de treaba si un domn care cica facea curat dupa check out ul celor dinaintea ta si inainte de check in ul tau. Am primit un asa zis mic dejun. Mi-a fost scarba sa mananc ceva vazand mizeria existenta la barul de afara. Nu am vazut bucataria in care se pregatea micul dejun dar nu cred ca era peste ce vazusem deja. A fost cel mai horror concediu ever. NU RECOMAND nici dusmanilor mei. Fugiti de aceasta pensiune.Imi pare rau ca nu am vazut recenziile de aici inainte sa rezerv la ei. Eu m-am luat dupa cele de pe booking care erau din 2019. Un mare NU pentru aceasta pensiune.
Elena Alina Tarba
Elena Alina Tarba2 ani în urmă
Camera întunecată, în 5 zile nu am avut cu ce sa facem curat, nu ni s-a făcut curat, nici schimbat așternuturi sau prosoape, fără cos de gunoi în camera, nu luau gunoiul din curte decât după ce dădea pe afara, Curtea frumoasa, dar neangrijita, dezinteres total. Am mai fost și cu 2 copii de 3 ani...
Dana Serban
Dana Serban2 ani în urmă
Camera mica, baie foarte îngustă, pat inconfortabil, camera în panta, scara de acces abrupta, în dormitor geamul când l am deschis a caut, acum este prins în șuruburi, nu se mai deschide. Terasa ok, nu se comanda mancarw la liber, numai vin , bere și apa minerala. Apa plata nu au. Camera mizerabila, păianjeni, wx murdar. Living geam spart, plantele de afara intfa în casa.
Andra Isabela
Andra Isabela2 ani în urmă
Personal foarte amabil,curățenie,loc de parcare în parcarea pensiunii .
Am plătit cu vaucere de vacanță pentru 5 nopți (17-23 iunie) am primit și reducere 10%.Recomand cu încredere
Ilie justinian
Ilie justinian2 ani în urmă
De 2 lei ....dak platesti cu tichete sau card de vacanta..." pretul creste" ...DE CE ? 🤔....deaia ca asa vrea muschii lui . Pentru 2 nopti , 2 persoane ( 17- 19 iunie 2021 a vrut 500 lei - din tichete si card de turism ) . Nu frigider , nu pahare in camera . Dusul este direct pe gresia din baie , camere mici , masina o parchezi in afara " pensiunii" unde gasesti .
Diana 23
Diana 234 ani în urmă
O experienta urata. De evitat ! nereguli si atitudinea personalului groaznica ! Pret mai mare decat la hotel, iar conditii mult inferioare ! Nu ni s-a dat bon fiscal, iar in ziua plecarii, femeia de serviciu, ne spus,cu o atitudine de mahala, de parca am sta acolo pe mosia ei, din mila, in jurul orei 11 dimineata, sa eliberam cat mai repede camera .... la ora 11, nu la 12 ! mai avea putin si ne dadea afara pe branci! asemenea atitudine nu mi a fost dat sa vad nicaieri pana acum. practic, in ziua plecarii, am fost certati si umiliti pe banii nostri de catre o femeie de serviciu care in mod evident nu avea nici o legatura cu apa si sapunul.

mizerie in camera, in baie miros de canalizare si panze de paianjeni nederanjati de multa vreme. usa de la intrarea in camera cu geam, subtire, usa de interior, astfel incat puteam sa auzim ceilalti turisti, din camerele alaturate, de parca am fi fost in aceeasi canera. Intimitate zero ! pret mai mare decat la un hotel central 3 stele, la conditii de 2 stele, poate nici atat, fara frigider in camera.
De evitat acest loc !
Locații recomandate