/Prahova/Hotel

Hotel COTA O MIE Sinaia

DN71, Sinaia, România

Hotel COTA O MIE Sinaia
Hotel
4.3
744 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8G4F+V9 Sinaia, România
+40 372 712 186
hotelcota1000.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Calin curea
Calin curea2 ani în urmă
Zona montană superbă. Accesul spre hotel ușor. Soseaua curățată. Mâncarea bună, preturi acceptabile la mâncare, băuturi alcoolice și nealcoolice. Personal simpatic. Camerele lasă de dorit la amenajările interioare: baie mica, chiuvetă cu defecte la scurgere, ventilator aerisire baie zgomotos, probleme la sistemul de iluminat in camera ( as verifica circuitele electrice). Camera e călduroasă. Priveliște superbă din camere spre munți. Sala de agrement superbă. Piscina interioară are o vedere superbă spre munți. In general locația e curata și respectă,la sânge, cerințele legale referitoare la COVID.
Daiana Cojocaru
Daiana Cojocaru2 ani în urmă
Am fost cazați 2 nopți la Hanul cu Ursi , serviciile lasă de dorit . In camera era destul de cald, baia mirosea foarte urat a canalizare , chiuveta se înfunda de fiecare data când o foloseai . Hârtie igienica nu ne-a adus nimeni, am avut doar una singura care era începută și era pe terminate , un minus este ca erau putine prosoape și nu îți mai dădea nimeni altele timp de 3 zile . Pe jos in baie este linoleu , nici măcar gresie/faianța . La ora 23-24 dacă vrei sa faci dus , apa calda nu prea aveai …
Ca și personal aveau cam 3-4 persoane in tot complexul , o persoana la piscina ( unde apa era ff rece , nici măcar copii nu puteau sa intre) , o persoana care servea la masa/bar , o persoana la Receptie și o menajera pe care , repet, nu am văzut-o absolut deloc.
Vanessa Popa Pacciolla
Vanessa Popa Pacciolla2 ani în urmă
Camera curata dar nu este dotata cu feon, desi se beneficiaza de centrul spa dotat cu piscina, sauna si dusuri.
Problema majora este la restaurant. Am asteptat 15 minute sa ni se ia comanda si alte 30 de minute pentru a ni se aduce bauturile, in conditiile in care mai erau 3 mese ocupate in tot restaurantul si cei care au venit dupa noi au primit si bautura si mancarea inaintea noastra.
Cătălin Mitrea
Cătălin Mitrea2 ani în urmă
Centrul SPA este renovat recent și chiar arată bine. Mâncare bună și gustoasă la restaurant.
Radu Boiangiu
Radu Boiangiu2 ani în urmă
O zonă de spa, bună de lăudat dar, camerele sunt mici, îmbrăcate cu lambriu din lemn departat față de perete cu 15cm. Camerele mici, facute și mai mici. Nu înțeleg rațiunea. Bucătăria lasă de dorit. Se poate mult mai bine. Lansez pe această cale o provocare managerului. As vrea sa revin si să constat că sau schimbat multe in bine.
Ionela Radu
Ionela Radu2 ani în urmă
Este a doua oară când venim aici si sigur nu va fi ultima! Serviciile sunt impecabile, priveliștea minunată și mâncarea foarte bună
Camerele sunt curate, antifonate și te poți odihni cum trebuie
Serviciile spa sunt mai mult decat okay, piscina destul de mare si un jacuzzi încăpător. Recomand din suflet!
Miry Miri
Miry Miri2 ani în urmă
Momentan am doar cuvinte de lauda. Camera este micuța dar călduroasă, amenajata plăcut, puținul spațiu valorificat la maxim. Restaurantul ok cu ospătari promti și plăcuți.
Irina Sirbu
Irina Sirbu2 ani în urmă
Amplasarea locației este buna.
Camerele sunt ok cu view și curate.
Micul dejun destul de slăbuț ca pregătire.
Locații recomandate