/Dolj/Hotel

PlusHotel

Strada Henry Ford 20, Craiova 200746, România

PlusHotel
Hotel
4.1
147 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7RVR+QH Craiova, România
+40 733 100 200
plushotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Robert Atarcicov
Robert Atarcicov2 ani în urmă
Cazare de tip bed and breakfast( nu are restaurant, se poate apela la catering). Nimic sofisticat, totul de bun-simt si corect. Mic dejun gen "ca la mama acasa", dar cu produse proaspete, calitate premium; acopera necesitatile si celor mai pretentiosi. Cafea buuuna! Camere linistite, curate, spatiu conform cu stelele hotelului. Recomandare: de citit cu atentie descrierea hotelului, si daca sunteti OK cu pozitionarea, serviciie si facilitatile oferite, optiunea este mai mut decat avantajoasa. Personal implicat. Voi reveni cu siguranta!
Cristian Belei
Cristian Belei2 ani în urmă
Hotel OK. Camere decente! Tarife foarte OK. Mic dejun rezonabil pentru tariful platit!
Z Z
Z Z2 ani în urmă
Acest hotel permite cazarea doar cu certificat verde. In aceste condiții nepopulare, deși le pot îndeplini solicitarea, consider că nu este demn și moral din partea mea sa beneficiez de serviciile dânșilor și nici să le apreciez favorabil. Bineînțeles că datorită acestei atitudini, personal, nu le voi calca pragul nici când vor renunța la aceste solicitări discriminatorii. Voi oferi aceasta recomandare tuturor cunoștințelor mele care vor căuta cazare in Craiova.
Marius Samoila
Marius Samoila2 ani în urmă
Foarte ok, personal amabil, camere curate, liniște.
Cristian Dragomir
Cristian Dragomir4 ani în urmă
Din pacate pozitia acestui hotel nu este una foarte buna. Nu am dormit in acest hotel, am avut o intalnire in acet hotel. Hotelul nu are restaurant pentru a putea servi cina. Trebuie sa se comande mancare. Nu stiu exact cat de bun este micul dejun oferit de acest hotel. Daca se doreste acest hotel doar pentru o noapte sau doua nopti cred ca este acceptabil. Repet, nu am dormit aici.
Depinde de standardul fiecarui client.
Valentin Stan
Valentin Stan4 ani în urmă
Buna ziua, in afara faptului de conditiile de cazare sunt de 5 stele, este o problema la barul restaurantului, nu am putut sa mi cumpar o apa plata, mi s a spus sa ma duc benzinarie sa mi cumpar ...mai multe detalii le gasiti la bar..multumesc
Gabriela R.
Gabriela R.2 ani în urmă
Personal foarte amabil, curatenie exemplara, miros frumos si servicii foarte bune!
Radu Ariton
Radu Ariton2 ani în urmă
Destul de bine daca nu esti pretentios.
Servire rapida, personal foarte amabil, camere curate dar nu foarte dotate si modernizate avand inca televizoare cu tranzistori.
Locații recomandate