/Dolj/Hotel

Hotel La Favorita Guesthouse Boutique

Strada Madona Dudu 5, Craiova 200410, România

Hotel La Favorita Guesthouse Boutique
Hotel
4.6
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q8V+J6 Craiova, România
+40 351 408 098
lafavorita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriel popa
Gabriel popa2 ani în urmă
Super locație, super amabilitate, exemplu de cum ar trebui sa fie un hotel
Liviu leca
Liviu leca2 ani în urmă
Afacere de familie, atmosfera prietenoasa, amenajat frumos, curățenie. As reveni cu plăcere.
Irina Mihaela Stoian
Irina Mihaela Stoian2 ani în urmă
Un hotel boutique, al unei familii. Oameni drăguți.
Un loc intim, cu camere amenajate cu bun gust și trecând prin diverse culturi - avem camera franceza, americana, chineza etc
Micul dejun bogat, cu o varietate de produse.
Pentru noi, așezat într-un loc perfect. Foarte aproape de centrul orașului.
Carmen Anca
Carmen Anca2 ani în urmă
O locatie centrala, cocheta, cu persoane foarte amabile.Camera "Franta" in care am stat a fost f.curata, mare, luminoasa, cu aer conditionat.Cafeaua de la micul dejun, f.buna.Per total am apreciat bunul gust si amabilitatea.Vizita la Craiova a fost o surpriza neasteptat de placuta, ne-a placut si orasul si cazarea.Foarte aproape de cazare este un mall.
Merita de revenit.
Tatiana Gratiela Popa
Tatiana Gratiela Popa4 ani în urmă
O casa de oaspeti situata chiar in centrul orasului cu oameni foarte primitori. Am fost cazati in camera egipteana, o camera eleganta si plina de rafinament, cu mult bun gust si cu mare atentie la detalii. Micul dejun foarte gustos, servit de o doamna draguta care ne a facut sa ne simtim ca acasa. Vom reveni cu drag, recomandam aceasta locatie. Superb!
Violeta Pirnac
Violeta Pirnac4 ani în urmă
Un hotel sub așteptări, având în vedere numărul de stele. Hârtia igienică era pe jumătate, chiar dacă în baie era cada, pe perete era un afiș prin care te atentiona să nu faci baie,ci doar duș. Micul dejun a fost continental. Aceeași persoană era si la recepție cât și la bucătărie. Lift nu are.
Bica eugenia
Bica eugenia4 ani în urmă
Totul este la superlativ ,începând de la doamnele de la Receptie pina la camerele superbe ,amenajate cu foarte mult bun gust .Recomand cu drag și ma voi întoarce de fiecare data cind o sa am ocazia .Felicitari personalului cit si proprietarului acestei locații superbe .
Anca Duta
Anca Duta2 ani în urmă
O experienta extraordinara!De departe,amabilitatea gazdei a fost impresionanta!Am fost impresionata si uimita de atentia la detalii,dar si curajul de a investi in arta,in frumos,in diverse tematici,in ambianta si comoditate, a acestor oameni care isi doresc sa ramana in viata celor care le calca pragul oferindu-le ineditul si satisfactia ca s-au detasat de la urban,clasic ori standard.Si la capitolul curatenie sugerez o nota maxim admisa!Va multumesc pentru primire,va doresc sanatate si multi ani inainte!Cu siguranta voi reveni ori de cate ori voi avea ocazia!
Locații recomandate