/Dolj/Hotel

Hotel Helin

Calea București 88, Craiova 200436, România

Hotel Helin
Hotel
3.9
319 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R7P+7F Craiova, România
+40 727 606 060
helinstrading.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ludmila Lidia Ciurduc
Ludmila Lidia Ciurduc2 ani în urmă
Hotelul nu are parcare proprie.
Mi s-a cerut să plătesc în plus, pentru parcare 40 lei.
S-a defectat incuietoarea și ușa nu a mai putut fi deschisă din exterior. Mocheta este deteriorată cu un aspect de învechit.
VALENTIN RADU
VALENTIN RADU2 ani în urmă
Stateam frecvent aici, pana am avut 5 zile fara lenjerie si prosoape schimbate iar la check-out m-au pus sa platesc si de la minibar, desi nu consumasem nimic.
Iovan Ion
Iovan Ion4 ani în urmă
Camere cochete, suficient de mari, bine incalzite. In apropierea locatie se gaseste Auchan Electroputere, str Calea Bucuresti, cu acces usor catre cantru, Aeroport, etc.
Sevast
Sevast4 ani în urmă
Un loc perfect pentru a petrece câteva zile de vacanță, destul de curat și aranjat. Personal cum se cade gata să te ajute la nevoie. In linii generale hotelul este destul de bun, recomand.
Eduard Andrica
Eduard Andrica6 ani în urmă
Ușor reticent din pricina unor recenzii, nu aveam așteptări prea mari de la acest hotel. Dar prima surpriză plăcută a venit direct de la recepție : rezervasem o cameră single, dar mi s-a oferit una dublă (la același preț) pe motiv că "știți, cea single e cam mică" (!). Într-adevăr, în unele spații (băi, holuri) cam ai senzația de înghesuială. În rest, camerele sunt confortabile, chiar plăcute, cu dotările standard.
John Krieg
John Krieg6 ani în urmă
Camera micuță, prize puse aiurea (lângă noptiere nu sunt, de exemplu, ci în alte locuri în care te împiedici de ce bagi în priza), scară iluminata prost, iar frigiderul din camera face un zgomot insuportabil. A trebuit sa îl scot din priza. Este aproape de șosea și traficul poate deranja. Patul (double) a fost din doua saltele separate, iar una din ele era prost pusa și, astfel, incomodă. Am stat mai bine în alte locuri pe bani mai puțini.
Claudia Cioca
Claudia Cioca2 ani în urmă
Minunat hotel, camera si baie foarte mari, totul elegant, mic dejun bun si bogat. Locatia este in centru Craiovei vizavi de Universitate
Larisa Isaila
Larisa Isaila2 ani în urmă
JALNICI! Am aplicat pt postul de receptioner, am fost contactata pt interviu, iar cand m-am prezentat la locatia stabilita nu era nimeni. Nici macar la telefon nu au raspuns. NU RECOMAND!
Locații recomandate