/Dolj/Hotel

Hotel Emma Est

Calea București 82A, Craiova 200440, România

Hotel Emma Est
Hotel
4.1
384 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R7J+FJ Craiova, România
+40 251 406 288
hotel-emma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Maricica Stoica
Maricica Stoica2 ani în urmă
M am simtit ok ....pacat ca restaurantul de Craciun era inchis, ar fi fost un serviciu in plus catre clientii hotelului,si salteaua cam tare ...fiind un pat matrmonial si plapuma ar trebui sa fie pe masura ...in rest totul super ok ....ma voi reintoarce!!!
Tomaio morfeu
Tomaio morfeu2 ani în urmă
Cazare buna , staff ok recepție, mâncare buna
Chiriac alexandru
Chiriac alexandru2 ani în urmă
Excelent, personal amabil camerele sunt curate, locatia ideala
Lavinia Pavel
Lavinia Pavel2 ani în urmă
Apreciez personalul, curățenia, mâncarea. Camera spațioasă, curată. Hotelul este la 2 min de mers pe jos de Electroputere Mall si la 2km de centrul vechi.
Calin Bobora
Calin Bobora2 ani în urmă
Plusuri: Un hotel bun, camere curate, personal amabil, mic dejun bufet suedez.
Minusuri: Cabina de dus mica rău, internet slab spre deloc
Sorin Cretescu
Sorin Cretescu2 ani în urmă
Personal amabil, camerele confortabile și curate, minibar, minus pt mic dejun (au 7 feluri din care trebuie sa iti alegi în momentul în care te cazezi, nu este bufet)
Vlasceanu Liviu
Vlasceanu Liviu4 ani în urmă
Un hotel potrivit ca să te cazezi în Craiova: ajungi foarte ușor la el, ai stație peco lângă și Mall! Camerele sunt curate și suficient de mari, inclusiv single room, chiar daca nu au mai fost schimbate decorurile camerei sau a băii. La micul dejun ai tip bufet, nu foarte bogat dar cu suficiente legume și fructe dacă ești vegetarian cât și oua, mezeluri și altele pentru oricine. Cafeaua este destul de buna nu o spalatura de ibric iar de vrei sa ramai seara în restaurant poți comanda mâncăruri variate la preturi bune. Nu am mai ajuns aici de vreo 11 ani, și nu îmi pare rău că m-am întors. Adevărat este, prețul camerei nu este tocmai mic.
Alin Nadasan
Alin Nadasan2 ani în urmă
Am fost plăcut impresionat . M-am simțit ca acasă , oameni ospitalieri care au depus tot efortul pt a asigura un confort deosebit . Toată stima și respectul din partea mea .👍 Zece cu steluță . RECOMAND și mă voi întoarce ori de câte ori voi avea ocazia .
Locații recomandate