/Dolj/Hotel

Pensiunea Flormang

Strada Rovinari nr. 142, Craiova, România

Pensiunea Flormang
Hotel
3.2
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R47+W7 Craiova, România
+40 769 251 814
flormang.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Raluca Avram
Raluca Avram4 ani în urmă
Dacă nu ați avut insectar atunci când ați fost mici, îndrăzniți să vă cazați aici pentru a vedea toate speciile de insecte posibile și imposibile. Gândacii mișună peste toooot!!! E strigător la cer cum o astfel de “locație” e încă deschisă! Mirosul de canalizare, pereții mucegăiți sunt la locul lor... să nu mai vorbim de lenjeria de pat ruptă și pătată cu sânge. Am găsit în mâncare un fir de păr. Mergi la baie, rămâi cu clanța în mână, iar ușa de la intrare aparent nu se poate deschide cu cheia aferentă, ci cu o cheie universală. Majoritatea becurilor sunt probabil arse sau puse efectiv de decor, deoarece nu funcționează. Ar mai fi multe de zis, dar per total, NU RECOMAND DELOC ACEASTĂ PENSIUNE ÎNGROZITOARE nici măcar pentru cazare gratuită!!!!!!!!!!!! Din păcate nu pot să acord 0 stele, deci stați liniștiti că nici pe asta din oficiu nu o meritați!
Alexandru Balaban
Alexandru Balaban4 ani în urmă
Nu faceți greșeală sa va cazați vreodată la aceasta pensiune! Este sub orice critica de murdar băile infecte camerele la fel. Ar trebui sa ne plătească ei sa stam acolo . Nu recomand nimănui nici hotel nici pensiune nimic de la flormang.
Melani
Melani4 ani în urmă
Sederea a fost groaznica,nu se compara nimic de pe site cu ce este in realitate!mocheta de pe jos mizerabila,curatenia a lasat de dorit! Gandaci in camera,mucegai in bai,cabinele de dus murdare,miros insuportabil,lenjerie/prosoape murdare!
Moncea Bianca
Moncea Bianca4 ani în urmă
Gandaci peste tot. Am stat 3 zile, in fiecare zi am gasit cel putin 7 gandaci prin paturi, pe jos. Baia era mizerabila iar dusul defect.
Mariana Trailescu
Mariana Trailescu4 ani în urmă
Locatie acceptabila dar nu recomand celor care doresc intr-adevar confortul celor trei stele reale ale unei pensiuni.
Leonard Bunciu
Leonard Bunciu5 ani în urmă
Nu am fost cazat, am participat la un eveniment. Chelnerii sunt amabili, mâncarea nu e dintre cele mai bune, prețuri ok la bere :) Alte băuturi nu am consumat.
Jurca Adrian Doru
Jurca Adrian Doru5 ani în urmă
Desi 105 lei cu mic dejun (hmmm), pret mult prea mare pt conditiii.....incercati sa nu ma credeți :)
Gheorghe Lungariu
Gheorghe Lungariu2 ani în urmă
Bună dimineața tuturor! La pensiune NU a fost ok . Curătenie nimic, păianjeni câți dorești,telecomanda la televizor de groază....
Locații recomandate