/Dolj/Hotel

La Rocca Boutique Hotel 4 stele

Strada Pelendava 39A, Craiova 200204, România

La Rocca Boutique Hotel 4 stele
Hotel
4.5
460 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QQ7+2Q Craiova, România
+40 351 413 570
hotellarocca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Manole Sebastian
Manole Sebastian2 ani în urmă
Super totul, cazare , personal , restaurant!!!
Anca T.
Anca T.2 ani în urmă
Camere curate, personal amabil, micul dejun a fost diversificat. Poti sa iti servesti cafeaua intr-o oaza cu verdeata, intr-o gradina foarte frumoasa.
Mia Zia
Mia Zia2 ani în urmă
Am fost cazați la începutul lunii august și am primit o camera mare cu terasa generoasa unde fetița s-a putut juca seara când reveneam la hotel. Printre plusuri menționez personalul amabil, mâncare foarte gustoasa (aperitive și paste bune, pulpa de rata si couscous ul cu fulgi migdale și stafide delicios), mic dejun bogat, room service gratuit, am platit doar consumația, piscina exterioara cu apa călduță, perfecta pt bălăceala copiilor. Am văzut că au sala de evenimente care arata frumos.
Printre minusuri as menționa mirosul din baie, mucegai la colțurile cabinei de dus, multa panza de păianjen și praf la palmierii artificiali de pe terasa camerei. Cu toate acestea, dacă facem abstracție de terasă și baie, camera a fost curată, așternuturile curate, fierbător pentru ceai și apă caldă la dispoziție.
Vom reveni cu drag la acest hotel când suntem în trecere prin Craiova!
Ionel CRISTEA
Ionel CRISTEA2 ani în urmă
Servire ireproșabilă, meniu complicat, capabil să acopere multe mofturi, excelent pentru evenimente. Nu am reproșuri!
Wolfgang Kreutzfeld
Wolfgang Kreutzfeld2 ani în urmă
Personal excelent, curat și spațios , foarte bine utilat.
Aurelian Cotica
Aurelian Cotica2 ani în urmă
Foarte elegant, angajați foarte serviabili, locația curata, eleganta, parcare, curte interioara eleganta cu piscina și zona de gradina, mâncare foarte bună, potrivit pentru evenimente (sala mare). Camera a fost la ultimul etaj și a fost cald pana a devenit eficient aerul condiționat; pat foarte confortabil, ca și inconvenient camera era la strada și spre dimineața se mai aude zgomotul acesteia. Raport preț-calitate bun, merita revenit.
Marian Rusanescu
Marian Rusanescu2 ani în urmă
Am servit masa de pranz la acest restaurant. Mancarea a fost deosebita, modul de prezentare, gust, arome, etc., totul a fost cu rafinament. Raportul preț/calitate reflectă pe deplin realitatea. Totul la SUPERLATIV! Merită încercat, recomand cu căldură!
Georgiana Alexandra Motea
Georgiana Alexandra Motea2 ani în urmă
Personal amabil, curat, elegant, modern. Superb!
Locații recomandate