/Dolj/Hotel

Hotel Meliss

Bulevardul Carol I 104, Craiova, România

Hotel Meliss
Hotel
4.3
432 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RF4+WP Craiova, România
+40 351 804 438
hotelmeliss.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marius Iacobescu
Marius Iacobescu2 ani în urmă
Hotel mai mult spre 3*, curat nimic de zis, nu a mers sa reglam temperatura din camera(caldut, se putea un pic mai bine), mic dejun slab, niște chestii prestabilite oribile. La 4 stele ai pretenții de un pic dejun variat și destul de bogat tip bufet, aici un mare minus, în rest ok
Andra GT
Andra GT2 ani în urmă
Ofer doar 3 stele și nu 5 din cauza mirosului greu care este în camera , iar presiunea la apa este foarte slaba...

Ca și puncte ok : Personalul f drăguț, Mâncarea bună și gustoasa (nu wow)

Iar ca și sfaturi :
1 - la camera de spa ar trebui sa se procedeze asa cum se proceda în timpul pandemiei la piscinele interioare , cu programare (fiecare camera își alegea un interval orar în care voia sa meargă)...asa ar trebui și aici...(camera fiind f mica)
2 - ar trebui o telecomanda pentru a regla temperatura în camera (căldura a fost sufocanta ).
Mihaela Gina
Mihaela Gina2 ani în urmă
A fost o experienta urata cu ospatarii, la o nunta,vreau sa zic ca nu au fost deloc atenti cu noi, nuntasii , sa vada daca ne lipseste ceva etc.
De exemplu,la friptura nu ne-au adus tacamuri, la tort lingurita mea era pe jos....la sfarsit de septembrie aerul conditionat dat drumul, era mai cald afara....sunt efectiv dezamagita si nu recomand nimanui sa faca nunta sau orice alt eveniment acolo!
Eugenia Cojocar
Eugenia Cojocar2 ani în urmă
Am plecat de acasa hotatata sa am o zi de relaxare,dar s-a dovedit o zi ratata! Costul intrarii nu este mic,dar,daca vii la piscina,vrei sa profiti,nu numai de soare,ci si de apa! Ghinion,am incercat sa intru,dar cred ca in Groenlanda apa este mai calda!!! Daca tot nu se poate intra in apa,macar sa mancam ceva,poate se mai incalzeste apa de la soare! Am comandat ceva de la restaurant la ora 12.49. Evident,fix la 13.49,am primit mancarea rece. Aici totul e rece,doar preturile te ard la buzunar. Erau ani cand totul era ok,dar,cand nu mai poti tie in mana o afacere,renunti,nu iti faci firma guler! Jalnice servicii,jalnic personalul,ai zice ca totul e gratis! Nu voi mai veni niciodata,desi eram fan aceasta locatie! Vreau sa petrec o zi linistita,nu sa ma enervez. Probabil de aceea este din ce in ce mai putina lume!
Roxana Roibu
Roxana Roibu2 ani în urmă
Piscina drăguța cu o parte cu tobogane pt copii însă așa mâncare proasta n am mâncat niciunde altundeva iar prețurile sunt exagerate pt ceea ce oferă. La ora 13 încă nu aveau nimic de mâncare , și când au adus , au adus niște cartofi prăjiți și câteva șnițele de pui (“diversitate”) 😅. Au anunțuri peste tot ca piscina este încălzită … apa e rece ca gheata 😅 . Despre servire , oribil ! Așa personal te face sa pleci in lumea ta !
Filip Risnita
Filip Risnita2 ani în urmă
Mancarea sub asteptari, preturi prea piperate pentru ce ofera. Muzica lasa de dorit, sunt aceleasi piese ce se repeta Piscina este ok
Ramona Ionescu
Ramona Ionescu2 ani în urmă
Localizare bună , raport calitate preț ok...confortabil...cu presiunea la apa sunt probleme...mic dejun bunicel...
Duică Romeo
Duică Romeo2 ani în urmă
Recomand. Camere spațioase și confortabile
Locații recomandate