/Dolj/Hotel

Bruxelles Guesthouse

Strada Zorilor 8, Craiova 207280, România

Bruxelles Guesthouse
Hotel
4.8
169 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8V85+J8 Craiova, România
+40 756 025 070
bruxelleshouse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Irimia Turcu
Irimia Turcu2 ani în urmă
Am stat doua nopti.
Camera mare, baia mare.
Totul curat.
Personal mai mult decat amabil.
De revenit cu certitudine.
Va recomand macar o data sa treceti pe la ei.
Rozalia Pataki
Rozalia Pataki2 ani în urmă
este usor de gasit, nu e foarte mare, este frumos amenajat. personalul este foarte de treabă. mancarea nu m-a impresionat. recomand pentru evenimente mai restrânse.
Cristian Virsta
Cristian Virsta5 ani în urmă
Pacat ca Nu exista o nota mai mare decat 10 ...nota 10 cu Felicitari pentru tot ceea ce inseamna ospitalitatea oferita de un hotel ...o oaza de civilizatie si un model de urmat in domeniul hotelier si Nu numai , intr-o Romanie aflata din pacate pe un drum gresit datorita celor care ne conduc si care au stricat tot ceea ce era frumos si bun in Tara asta ...
Monica Gombos
Monica Gombos5 ani în urmă
Cred ca pensiunea trebuia sa se numeasca "La mama acasa" datorita gazdelor, atat de naturali, ospitalieri si atenti la nevoile musafirilor, datorita preparatelor culinare, datorita atmosferei familiale, conditiilor si serviciilor pe care le ofera. Multumim!
Badescu George
Badescu George2 ani în urmă
Locatie draguta, dar lasa de dorit mancarea si ospitalitatea. Portiile au fost insuficiente, esti nevoit sa te distrezi in liniste si chiar si sa vorbesti incet pentru ca altfel ti se atrage atentia de catre proprietara localului, de altfel o persoana foarte transanta.
Andra Maria Popescu
Andra Maria Popescu2 ani în urmă
Locatia este draguta insa daca vrei sa iti organizezi aici evenimentul ia in considerare faptul ca trebuie sa te distrezi in liniste, invitatii trebuie sa vina deja mancati pentru ca portiile sunt foarte mici si daca indraznesti sa atragi atentia asupra acestui aspect (in calitate de organizator al evenimentului = cel care plateste pentru servicii), ai toate sansele sa fii jignit prin bucatarie de catre angajati.
Pacat de felul in care arata acest loc!
Constantin dogaru
Constantin dogaru2 ani în urmă
Superb. Recomand
Cristina demian
Cristina demian2 ani în urmă
Locație linistita, piscina , curățenie exemplara, oameni calzi și o atmosfera familiala. Minunat de-a dreptul!! De la întrare ni s-a spus "va rog sa va simțiți ca acasa!".. si asa a și fost!
Locații recomandate