/Dolj/Hotel

Cărămida Verde

Strada General Magheru 14B, Craiova 200548, România

Cărămida Verde
Hotel
4.2
156 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R46+QQ Craiova, România
+40 745 525 944
caramidaverde.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Gheorghe
Cristina Gheorghe2 ani în urmă
Despre acest hotel care a primit două stele doar pot spune foarte multe lucruri Excelente unu lenjeriile schimbate călcate camerele Nu Foarte mari dar dotate cu aer condiționat mini frigidere balcoane cu foarte multe flori băi prosoape curate foarte multe prosoape săpunuri și cel mai tare mi _a plăcut zona liniștită Unde este amplasată locația felicitări
Marian Bratu
Marian Bratu2 ani în urmă
Camera era minusculă pentru 2 persoane, baia era mare dar luminată prost, accesul în camere pe o scară dimensionată prost, cu scări prea înalte,insuficient de late, baia neechipata cu șampon și săpun pentru 2 persoane, DAR așternuturi și prosoape curate, mic dejun bun( 2 variante), personal amabil. Fiind între blocurile unui cartier, loc de parcare nu există decât la noroc.
Cristian Vuc
Cristian Vuc2 ani în urmă
Sunt cazat aici acum!!!!tot ok!vine doamna la 7 pentru mic dejun!(programul este altul)o mica neintelegere legata de modul de plata dar....totul ok!!!recomand!
Calator Critic
Calator Critic3 ani în urmă
Vad multe recenzii la... pizza desi vorbim aici de cazare.
Am avut si eu o experienta neplacuta la ei acum doi ani. I-am gasit greu. Nici explicatiile nu sunt clare. M-am cazat. Dar ei nu au receptie noaptea. Toti clientii primesc o cheie de la usa. Astfel se ajunge ca cei cazati acolo isi aduc prietenii din bar (sau din alte parti), este mult trafic si multa galagie noaptea. Curat, dar multa galagie.
Valy kvl
Valy kvl3 ani în urmă
S-a facut o rezervare aici,de catre colega mea de la birou,pentru 3 baieti,pe o perioada de 4 zile,in interes de serviciu,au ajuns... S-au cazat... Tin sa precizez ca baietii veneau tocmai de la Ploiesti,erau super obositi,s-au bagat baietii la somn si dupa 2 ore de somn,s-au trezit cu un ciocanit in usa,era receptionera,care le-a spus sa elibereze camera pentru ca,defapt camera cica... Era rezervata pentru alte 4 persoane... Este o mare nesimtire ceea ce s-a intamplat... Foarte nesimtiti si neseriosi !
Cristian Banesiu
Cristian Banesiu2 ani în urmă
Review ul este pentru raportul calitate preț. La acești bani totul a fost ok, bună camera ok, and curata și încălzită personal amabil. Recomand.
Madalin G.
Madalin G.2 ani în urmă
Cameră curata, baie mare, staff amabil.
Raileanu Florin
Raileanu Florin2 ani în urmă
O locatie cocheta. Administratorii foarte amabili .
Locații recomandate