/Dolj/Hotel

Prestige Boutique Hotel Craiova

Strada Matei Basarab no 15, Craiova 200760, România

Prestige Boutique Hotel Craiova
Hotel
4.5
674 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q8R+3X Craiova, România
+40 799 204 398
hotelprestigecraiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Valentin Patrascu
Valentin Patrascu2 ani în urmă
Toata experienta a fost impecabila. Pozitionarea hotelului este excelenta, intr-o zona linistita, vis-a-vis de un mic parc, la 3-4 min de mers pe jos de centrul orasului. Curatenia a fost ireprosabila, atat in camera, cat si in spatiile comune din interiorul hotelului. Camerele sunt spatioase si dispun inclusiv de halate(lucru pe care nu l-am intalnit la toate hotelurile de 4 stele). Micul dejun a fost foarte bun, variat, iar toate alimentele erau proaspete. Exista si parcare in fata hotelului(contra cost in timpul saptamanii, gratuit in weekend) cat si pe strazile de langa, gratuit. Personalul a fost de nota 10!
Gabi Ursa
Gabi Ursa2 ani în urmă
Am dormit o noapte la acest hotel și am fost foarte mulțumit de toate serviciile oferite. Am acordat 5 stele pentru tot. Recomand cu încredere acest hotel!
Morar Constantin
Morar Constantin2 ani în urmă
Camera curata, dar cu geamul spre niste pereti, dar pentru o noapte chiar nu conteaza. Cald in camera, mic dejun bun, parcare pe o strada laturalnica, chiar langa hotel. La nevoie exista si parcare cu plata in fata hotelului, dar e a primariei: 0,6euro/h. Personalul este foarte amabil. Un aspect deloc de neglijat: este in apropiere de centrul orasului-4 minute de mers pe jos.
RAZVAN RADUCU
RAZVAN RADUCU2 ani în urmă
Supeeer. Merită din plin, confort, curat, foarte diversificat micul dejun, trebuie musai să-l încercați. Felicitări proprietarilor.
Daniel Poenar
Daniel Poenar2 ani în urmă
Cel mai bun raport calitate pret din oraș, camere spațioase dotate corespunzător ptr 4 stele, mic dejun diversificat, curățenie impecabila, personal amabil. Recomand
Aurelian Cotica
Aurelian Cotica2 ani în urmă
Hotel elegant, potrivit pentru evenimente. Micul dejun în regula (putea fi mai bun), cafea foarte bună dacă o comanzi de la espressor (au și un automat de cafea cu autoservire), personal dragut.. Foarte curat, destul de nou, mi-a plăcut cazarea. Parcare cu plata la primarie (au câteva locuri pe o strada laterala, unde nu este taxa).
Bogdan I
Bogdan I2 ani în urmă
Camera e imensa! Condiții foarte bune: curățenie, aerul condiționat foarte puternic (aveam 20 de grade in camera mai ales cand afara erau temperaturi record de 38 de grade C) patul mare king size, saltea confortabila, poziționare centrala, mic dejun variat de tip bufet suedez.
Hotelul mi-a plăcut și îl recomand.

Ca și minus: hotelul nu are parcare însă se poate găsi destul de ușor pe străzile adiacente (atenție sunt și cu plata unele), chiuveta era puțin cam veche avea o crăpătură și capacul de scurgere tindea să rămână blocat însă sunt sigur că se va remedia de către personal.

Cu siguranță voi mai reveni și cu alta ocazie!
Costin Marzea
Costin Marzea2 ani în urmă
Excelent, mic dejun pe săturate plus foarte curat.
Locații recomandate