/Dolj/Hotel

Pensiunea Corina

Strada Independenței 11D, Craiova, România

Pensiunea Corina
Hotel
4.5
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q4W+CH Craiova, România
+40 767 918 601
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Amalia Cirjeleanu
Amalia Cirjeleanu2 ani în urmă
Foarte primitoare gazda, condiții foarte bune. Raport calitate preț excelent.
Ioana Simila
Ioana Simila2 ani în urmă
Am trecut acu 2 zile...Faine locurile din românia și lume bună...Va multumesc frumos pentru ospitalitate....recomand cu multă încredere...
Mikas infiniry
Mikas infiniry2 ani în urmă
O locație frumoasa curata și bine dotată , ac, wi-fi , tv , si preturi rezonabile
Ilie Botusan
Ilie Botusan2 ani în urmă
Locație plăcută, liniștită. Raportul confort - preț foarte convenabil!
Eci Ion Dracea
Eci Ion Dracea4 ani în urmă
Iunie 2019 - Am stat o noapte la pensiunea Corina, locatie decenta, curatenie si liniste (o casa in spatele blocurilor, departe de bulevard).
In apropiere este parcul Romanescu.
Personal dragut si atent.
Iuliana Roxana Dăncuș
Iuliana Roxana Dăncuș5 ani în urmă
Gazda primitoare, curățenie, modern mobilat, aer conditionat. Ne-am simțit foarte bine. Ceea ce ne-am fi dorit este cafea dimineața și micul dejun, dar per ansamblu vom reveni cu drag.
Manuel Bumbescu
Manuel Bumbescu7 ani în urmă
IMPECABIL ! Recunosc ca am ajuns acolo in graba. Am avut o zi incarcata, proasta dispozitie si in timp ce serveam masa am cautat o pensiune ieftina in zona. Chiar daca este intre blocuri am ajuns foarte usor utilizand Google Maps pe telefon. Am fost primiti de patron, o gazda volubila. M-a dus personal la un magazin in zona pentru diferite cumparaturi si apoi am stat de vorba de parca am fi fost prieteni vechi, a reusit sa imi aduca buna dispozitie. Este un om corect, modest care isi respecta foarte mult clientii. Conditiile de cazare depasesc mult asteptarile pentru pretul oferit. Foarte curat, liniste, mobilier modern, televizor modern Samsung, frigider, cabina de dus moderna, consumabile la baie de foarte buna calitate, patul este enorm cu o saltea foarte comoda ce iti asigura confort sporit. Dimineata am fost surprinsi cu o cafea, un ceai si omleta ca si bonus din partea casei. Am stat trei nopti si sigur vom reveni aici. Ii transmit domnului Dan multumiri si pe aceasta cale pentru ospitalitate si conditiile oferite.
Elena Simona Negara
Elena Simona Negara7 ani în urmă
Din pacate cam dezamagitor!Cu exceptia lenjeriei si a prosoapelor care erau imaculate, restul lasa de dorit.Zona e intr-adevar linistita, in pofida locatiei dintre blocuri,nu e chiar central cum se specifica si nici usor de ajuns, chiar si cu GPS-ul.Marea problema e gazda care se pare ca intelege gresit sau chiar deloc notiunea acestui tip de comert,ori poate nu prea e ''umblat'' si nici ''scolit''intr-o astfel de meserie dealtfel.Am stat doar o noapte(slava Domnului)!Cu toata amabilitatea fortata in a ne ghida( am ajuns la o ora destul de tarzie in noapte)spre locatie(nu cunosteam deloc Craiova), am zabovit la un pahar de vorba pret de vreo jumatate de ora in care incercam sa descopar pe tanarul aventurier in ale meseriei,ce parea sa-mi placa:vila era inca in amenajare si reorganizare(nu prea se stie de cand,dar bine ca existau ceva idei despre cum ar trebui sa arate)si cu scuzele de rigoare ca nu putea sa ne ofere si un mic dejun asa cum si-l dorea ne invita la o cafeluta din partea casei si cateva pateuri calde ce urmau sa fie gatite de femeia care facea curatenie!Dimineata insa pret de vreo jumatate de ora( 8.30 -9.00) am tot asteptat sa se iveasca gazda care se pare ca locuia in acelasi imobil cu sotia si copilul (?!).Ne-am facut putinele bagajele, am lasat camerele in aceeasi stare in care le-am preluat, mai putin lenjeria pe care am dormit si ...am sunat gazda, careia i-am multumit pentru cazare si , cum era firesc am intrebat ce facem cu cheile de la camere( am inchiriat 2 camere pentru o familie cu 2 copii).Surprindere totala, si redau exact spusele:alo, da!buna dimineata! le lasati in usa ca o sa ajung si eu! la revedere! Nu mai mentionez tonul;parca eram infractori sau ii ceream noi bani !Revenind la camere:sunt destul de spatioase,chiar calduroase, dar predomina un miros ciudat a statut sau a mucegai...ceva de genul, mobilier redus, sifonierele cu toate ca sunt noi, cand le deschizi zici ca au facut razboiul(perne sau pilote de rezerva aruncate pur si simplu!), curatenia la baie pare facuta de mantuiala(chiuveta spre exemplu avea numeroase fire de gene sau sprancene),capacul de la vasul wc era ud si prezenta stropi ce pareau de apa).Daca nu ajungeam atat de tarziu si nu eram atat de obositi am fi renuntat desigur!Ceea ce ramane trist si ingrijorator in acelasi timp este atitudinea gazdei care , cu riscul de a ma repeta e total nepotrivita, nu numai prin lipsa decentei unei gazde dar mai ales prin lipsa elementara a celor 7 ani de casa! Jenant!
Locații recomandate