/Dolj/Hotel

Belvedere

Bulevardul 1 Mai 92, Craiova 200638, România

Belvedere
Hotel
3.5
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q2X+85 Craiova, România
+40 744 505 043
belvedere-craiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vasile Stanciu
Vasile Stanciu2 ani în urmă
Sa nu va cazați vineri, sâmbătă sau duminica, nu ve-ti putea sa va odihniți de nesimțirea muzicii cu basi la maxim a unor oameni care nu respecta clientul care poate trebuie sa meargă și la munca. Probabil habar nu au ce este acela bun simt.
Cât au fost restricțiile a fost bine, imediat după începutul relaxării de la ora 24 și pa dimineața nu va veți putea odihni.
Andrei Rusu-Feraru
Andrei Rusu-Feraru4 ani în urmă
Un loc plăcut, primitor, cu view OK, central.

PRO:
- central
- plăcut
- primitor
- modern
- recepționistă blondă frumușică și zâmbitoare
- aerisit
- cameră spațioasă
- 3 paturi aranjate frumos și primitor cu prosop de corp + prosop de mâini/față
- așternuturi curate
- plapumă călduroasă
- paturi comode
- cameră overall primitoare

CONS:
- doar 3 prize (una la televizor, una la aerul condiționat, una lângă geam lângă fotoliu) și una scoasă din perete
- 2 ploșnite + gunoaie după noptieră și după pat
- doar 2 becuri funcționale în cameră
- cabina de duș defectă

OVERALL: Recomand. O cameră de 2/3 persoane (cu 3 camere) la 130 RON. Thumbs up pentru prima oară în Craiova și prima experiență de cazare în acest oraș.
Mihai Bistriceanu
Mihai Bistriceanu4 ani în urmă
Atmosfera este foarte plăcută. Atitudinea personalului denotă profesionalism și interesul constant pentru confortul clienților. Mâncarea este extrem de gustoasa. Curcubeu pe cerul gurii! Camerele sunt foarte curate și amenajate cu un bun gust deosebit. Cearșafurile miros frumos. Totul te imbie să îți prelungești sejurul. Voi reveni!
Lavinia
Lavinia4 ani în urmă
Pozitiv: Personalul amabil,amplasarea langa parc ,curatenia din camera, in care am avut si minibar si uscator de par.. Negativ: Mobilierul nu e de cea mai buna calitate..
Daniel
Daniel5 ani în urmă
Pozitiv: nu am prea avut motive sa ne placa ceva !. Negativ: Practic nimic nu a fost in regula ! Lenjeria neschimbata, dusul defect, in camera plosnite venite de afara care aduceau un miros neplacut. Lipsa frigider. Camera mica incomoda, pret destul de piperat. Personal preocupat sa deserveasca evenimentele din restaurant (intai pomana apoi nunta) Lipsa posibilitati de parcare !.
Valentin Valentin
Valentin Valentin5 ani în urmă
O locatie situata foarte aproape de locuri pentru petrecerea timpului liber. Parcul Romanescu aer liber, cumparaturi la Mall Center Pelendava sau Kaufland 1 Mai, distractie la Club 300. Nu foarte departe nici de centrul orasului.
Alina Filfan
Alina Filfan6 ani în urmă
Personal neospitalier. Când am ajuns în camera pe lângă faptul ca nu arata ca în poze, nu era la fel de îngrijită, geamul era deschis în condițiile în care era început de noiembrie (undeva la 0°C noaptea) și nici plasa nu avea la geam, fapt pentru care au intrat diverse insecte în camera. Am aflat intre timp, ca geamul era deschis ca sa nu se simtă prea tare mirosul de la baie, deoarece scurgerea la dus era înfundata și când porneai apa, cada de la dus se umplea imediat cu apa. În plus, nu cred ca a fost dezinfectată baia, neavând panglici de hârtie pe care sa scrie acest lucru. Gălăgie pe hol, în timpul nopții. Etc
Singurul lucru ok, a fost lenjeria care era curata și pilota călduroasă. Pretul a fost de 130 lei, camera dublă. În concluzie, nu recomand.
Marica Sorin
Marica Sorin2 ani în urmă
Nu recomand nimănui...amplasament.ok...camerele lasa de dorit .ca și experienta .am petrecut 30 de minute în camera. Plin de gândaci...mi-am cerut banii înapoi după 30 de minute .cu puține retineri iam și primit.răspunsul proprietarei (stiu de gandaci) .pentru asta mam ales cu un spray RAID
Locații recomandate