/Dolj/Hotel

MBI Travel Inn

Calea Severinului 25, Craiova 200769, România

MBI Travel Inn
Hotel
3.8
238 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QR6+GJ Craiova, România
+40 743 877 671
mbitravelinn.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionela Andreea Bianu
Ionela Andreea Bianu2 ani în urmă
Prețul foarte scump pentru ceea ce se oferă.Am fost cazați o singura noapte pentru că nu am reușit să stăm mai mult și am fost constrânși de situație. Camera murdară, plină de pete ,mucegai și păianjeni. Mocheta de pe jos și ea plina de pete și nu cred că a fost vreodată spălată. Toaleta stricată, cadeai cu totul dacă stăteai pe ea....a fost o experiepnță oribilă, mâncarea lasă de dorit și serviciile la fel.
Antonio Marinca
Antonio Marinca2 ani în urmă
Personal bine pregătit foarte amabil, camere curate și bine întreținute. Au și restaurant unde se poate minca bine. Dacă sunteți în tranzit nu ezitați să le treceți pragul.
Alina B
Alina B2 ani în urmă
De cand am fost prima data la ei s-au cam stricat conditiile : minibarul nu mai exista,dar pt noi nu a fost neaparat deranjant acest aspect, incalzitorul de apa la fel neexistent, iar curatenia a fost cam lipsa. Nu suntem foarte pretentiosi in general, dar nici sa gasesc praf, par si urme scurse in frigider nu e pe placul nostru. Wc-ul nu era foarte stabil, panzele de paianjen erau la fel prezente,camerele miroseau extrem de rau a tigari desi fumatul era interzis si camera era plina de tantari, am stat 1h sa omoram la ei sa putem dormim cat de cat linistiti. In camera cumnatei mele era pana si voma uscata pe piciorul chiuvetei. Pe noi ne-au pierdut total din cauza curateniei neexistente!
Singura bila alba e doar datorita personalului care a fost dragut, in rest nimic din pacate.
Raduionut78
Raduionut782 ani în urmă
Aspecte remarcate de îndată ce am intrat in cameră: Un miros foarte puternic de tutun in camera, care nu a disparut nici dupa ce am aerisit. Lenjerie cu fire de par pe ea. Pânze de păianjen la colturi (din cele care se formeaza in timp indelungat). Capacul de la wc desprins (a cazut cand am incercat sa il ridic). Apa ne-trasă la wc (urină in wc). Ușa de l la cabina de duș defectă.
Numărul de stele al unei locatii nu trebuie sa reflecte igiena sau curățenia, ci doar echiparea/materialele/designul/finisajele. O locație murdară, fara igienă nu doar că nu ar trebui sa aibă nicio stea, dar nu ar trebui sa existe.
Adina Constantin
Adina Constantin2 ani în urmă
Am petrecut o singura noapte acolo, însă lipsa curățeniei se vede inca de la intrare. Nu exista prosoape, paturile erau înghesuite in dulap neîmpăturite și miroseau rău... Podeaua din baie murdara, am văzut 2 gândaci plimbandu- se prin baie... Saltelele erau confortabile iar aerul condiționat funcționa bine, in rest, nu merita banii din păcate ...
Alina Nedelcu
Alina Nedelcu2 ani în urmă
Din păcate nu am beneficiat de rezervare din cauza unei " neatenții " .
Au fost amabili și au vrut să rezolve dar m-am răzgândit când mi-am dat seama că mie mi s-a cerut seriozitate ( pe care consider că am oferit-o) dar dumnealor nu m-au sunat să -mi explice că m-au lăsat fără cazare in ziua cand am ajuns , au păstrat doar pt ziua următoare ( adică de pe drum ar fi trebuit să accept o cameră in care nu funcționa aerul conditionat și pe care urma să o pregătească in urmatoarele 40 min ...fiind ocupată de 2 angajați)
Costi diculescu
Costi diculescu2 ani în urmă
Foarte amabili! Curățenie exemplara.Mult bun gust. Recomand cu încredere!
Bogdan Bogdan
Bogdan Bogdan2 ani în urmă
Super cazare și un restaurant cu bar separat pentru fumatori
Locații recomandate