/Dolj/Hotel

Il Capo Tour

Calea București 123, Craiova 207450, România

Il Capo Tour
Hotel
3.5
158 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8W73+CP Craiova, România
+40 251 406 685
craiova-hotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Oprea Sosiu
Oprea Sosiu2 ani în urmă
E binișor,se poate manca, cazarea e cât de cât ok
Stanescu Sanda
Stanescu Sanda2 ani în urmă
Bani multi pe cazare,conditi zero
Am facut fotografie ,sa stiu sa nu opresc altadata
Alexandra Chiribes
Alexandra Chiribes4 ani în urmă
Decent cat sa nu spui ca dormi afara.
Un pat si noptiere, un frigider functionabil, tv si aer care nu functioneaza, toaleta ......, dus : usa nu se inchide, apa calda cu rece sunt inversate si daca s.ar investi un minim de atentie financiara, ar arata mult mai bine.
Rosca adrian
Rosca adrian4 ani în urmă
Pentru o noapte e excelent, ieftin si curat! Camera foarte curata dar cu un miros prea puternic de detergent . Servirea lasa un pic de dorit dar se vede cum straduiesc oameni si e de apreciat . Mancarea ok
Kati Florescu
Kati Florescu4 ani în urmă
Aceasta locatie este foarte prost condusa am fost sa mancam am asteptat o jumatate de ora si pe urma cu scuze ca au multi oameni la piscina ne au invocat tot felul de scuze ca nu pot face diferite mancaruri ne au vorbit urat din bucatarie vroiau sa ne dea resturi de paine in locul chiflelor asa ca ne am lipsit si am plecat din locatie foarte desgustati
Leon Lia
Leon Lia5 ani în urmă
Cazare pentru santieristi , pretul pe camera mult prea mare pentru dotarile pe care le are !!! Baia , mult sub asteptari ( raportat la pret ) , un dus vechi de 100 ani agatat sus de tot , abia ajungi la el , garantie de 10 lei pt telecomanda , fara frigider , nici macar pe hol... Conditiile de aici merita , cred eu , 50 lei pe noapte , nu 100 ..!!!! Experienta neplacuta ... Am poposit aici fiind seara tarziu , eram obosita...nu voi reveni si nu recomand !!!!!
Craiova Nunti
Craiova Nunti8 ani în urmă
Local mare, aerisit, cu parcare imensa.
Exista si locuri de cazare ieftine pentru nuntasi.
I love it!
Constantin Ionescu
Constantin Ionescu2 ani în urmă
Pentru cei mai puțin pretențioși e bine, este un mini market foarte aproape și de acolo îți iei ce dorești, poți comanda la recepție ce vrei să mănânci, cel mai mult mi-a plăcut salata de vară, roșii, ceapă, castraveți și ardei, foarte bună.
Locații recomandate