/Dolj/Hotel

Carul din Stele

E70, Beharca 207011, România

Carul din Stele
Hotel
4.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CMWJ+VJ Beharca, România
+40 251 446 551
caruldinstele.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marian vaduva
Marian vaduva2 ani în urmă
Dezamăgire totală dupa ani de zile in care am mâncat de foarte multe ori, fiind super încântat atât de locatie, gustul mâncării cat si de servire de data aceasta dupa ce am așteptat mai bine de 50 de minute dupa o ciorba de burta mi secaduce o spalatura de oale nicidecum o ciorba de burta efectiv nu am putut sa o mănânc deoarece avea un gust oribil efectiv se vedea fundul castronului prin ea am încercat sa o dreg cu sare, piper, oțet, smantana dar degeaba același gust de 2 bani, in momentul in care am intrebat ospătarul daca sa schimbat bucătarul mi sa raspuns ca nu imi dauveu seama dar mancarea este foarte buna in loc sa își ceara pur si simplu scuze. 😠
Chisa ionut
Chisa ionut2 ani în urmă
Supr mulțumit de gustul mâncări, servire și preț un pic cam piperat, dar având în vedere cantitățile de mâncare e ok
Nick cutui
Nick cutui2 ani în urmă
Daca te vad ca esti doar in trecere si nu de al casei o sa va dea resturi scarboase de mancare. Pomana porcului numai cu ronturi si grasime, jumarile erau niste doar niste bucati moi de slanina. Cand le-am spus asta au rididicat din umeri si au zis ca nu e vina lor, ca ele servesc ce le dau cei de la bucatarie si ne-au adus nota de plata cu toate ca nu ne-am atins deloc de mancare ca era scarboasa.
Ana Pavel
Ana Pavel2 ani în urmă
Cea mai proasta mâncare, mizerie, preturi exagerate. De evitat!
Ciorba de burta cu gust oribil, lipii uleioase. Mizerie cum nu am văzut pana acum intr-un restaurant, muște moarte, plicuri cu otrava pentru șoareci in decor, pisicile își făcuseră nevoile lângă o masa.
Teodor
Teodor2 ani în urmă
Timp foarte mare de așteptare a mâncării. (aprox 45 min) Recomand să întrebați înainte să comandați cât va dura comanda voastră. Dincolo de asta, mâncarea în sine a fost sub așteptările mele. Am comandat aripioare de pui la ceaun, cu cartofi țărănești. Aripioarele erau de fapt făcute într-un cuptor cu aer cald, simple. Iar cartofii erau rași pe răzătoare, nu felii. Bulzul soției a fost o mămăligă tăiată felii cu brânza, ou și kaizer. Bulzul a fost bun, porția mare, brânza din el bună. Se putea mai bine. Cred că am avut eu ghinion.
C S
C S2 ani în urmă
NU RECOMAND! Am mancat și eu aici.. Servirea a fost rapida pentru ca eram singurii clienți din restaurant.. dar mâncarea a fost DEZASTRUASA ! Pur și simplu mi-a pierit pofta de mâncare, cartofii prăjiți erau de un portocaliu închis și erau tari la mijloc, micii pe tigaie, uleiosi, fara gust. nu mai vin niciodată la acest restaurant. Păcat de locație. De fapt toată zona Olteniei e slaba în bucătărie, în comparație cu Banat, Transilvania...
Liliana Mocanu
Liliana Mocanu2 ani în urmă
Ciorba de burta făcută cu zeama de la ciorba de vacuta probabil
Placinta de brânză cu stafide scoasa din frigider, nu din cuptor...
Dezamăgitor!!
Carmen Harra
Carmen Harra2 ani în urmă
Prima impresie,destul de buna,curățenie în localul unde am servit masa,fetele drăguțe și amabile.
Locații recomandate