/Dolj/Hotel

Plaza Lake

DN55, 200384, România

Plaza Lake
Hotel
3.6
334 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WPF+CP Rojişte, România
+40 760 239 363
plazalake.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mirela capra
Mirela capra2 ani în urmă
O exprerienta cat de cat reusita! Am fost cazati in noaprea dintre anii 2021-2022, mancarea a fos deliciosa, restaurantul a avut un decor spectaculos,formatia care a cantat toata noaptea excelenta, invitati pusi pe distractie , piscina incalzita si curata, sauna. . Totul perfect pana cand am vrut sa facem dus si nu am avut apa calda, iar in camera zornaiau acele gongi care miros urat cand le omori. .
ALINA TRUTA
ALINA TRUTA2 ani în urmă
Un Revelion minunat! Oameni foarte amabili, curatenie, mancare delicioasa! Am rezervat in decembrie, in urma unei reclame pe facebook. Am trimis un mesaj, la o ora inaintata, si mi s-a raspuns imediat! Extraordinar de amabil! Desi aveam rezervare pentru 3 nopti, am prelungit cu inca o zi sejurul! Totul a fost la superlativ, camera spatioasa, curata, personalul foarte amabil! Mancarea foarte buna! Piscina incalzita, mare, curata! Noi ne-am simtit ca intr-o familie! Ne vom intoarce cu drag!
Alex Balan
Alex Balan2 ani în urmă
Nu stiam de acest resort si am avut o mare surpriza cand am ajuns acolo. Surpriza placuta deoarece am stat la minus 5 grade sa ne uitam la peisajul spectaculos inainte sa intram la hotelul propriu-zis. In hotel lucrurile au mers nesperat de bine: camera mare si frumoasa, mâncarea excepțională si personalul extraordinar. Sigur vom reveni!
Cazare Craiova
Cazare Craiova2 ani în urmă
Interiorul este ok, dar drumul ala prin spate .. gropi, niște iazuri mici și nămol .. ca sa ieși cu mașina mai ales noaptea dai cu spatele 30..40 m pe o alee îngustă.
Eugen Barbu
Eugen Barbu2 ani în urmă
Locatie:ușor de ajuns, deschis pentru cazare anul acesta, pana acum se concentrau pe evenimente, voința exista, putință... noroc ca au câțiva angajați cu bun simț și decență! Probleme cu canalizarea, te înnebunește mirosul în baie, trebuie sa lași geamul deschis non-stop, în cea mai scumpa camera uitati-va la minibar! Deși răceste pana la îngheț e un pic cam ruginit, și te gândești serios la sănătatea ta! Despre administrator: am rezervat prin booking, 5 nopți, nu am primit nimic din ceea ce înseamnă servicii de bun simt sau bonusuri, adică, mic dejun inclus în prețul camerei, sau reducere în procente existenta pe pagina resortului, pe motiv ca se acorda doar la rezervarea directa și nu prin booking! Am anunțat ca sejurul se va scurta la 3 nopți din motive de afaceri, fără legătură cu serviciile oferite, și mi s-a solicitat plata pentru 5 nopți rezervate, pentru ca rezervarea e prin booking! Noroc cu o domnișoară pregătită, la receptie, a facturat servicii furnizate, nu rezervate! Altfel, aveti grija, plătiți ce rezervați, nu ce primiti! În rest, mergeți acolo și trăiți experienta!
Mona Florea
Mona Florea2 ani în urmă
Exceptional ! Am am avut placerea de a cunoaste locuri noi, oameni calzi si primitori , o mancare foarte buna!In perioada 20.08 -25.08 am fost cazati in acest minunat resort , o oaza de liniste asa cum nu as fi crezut ca voi mai intalni in Romania.Multumim frumos pentru toate clipele minunate petrecute in aceste zile si cu siguranta vom mai reveni cu drag.Mona si Dan
Iulian Vlad
Iulian Vlad2 ani în urmă
Locatia pentru evenimente buna dar serviciile oferite clientilor de cea mai joasa speta, mancare proasta, vesela neigienizata, serviciile grupului sanitar minime, insecte cat cuprinde atat in interiorul localului cat si afara, iar patronul asa cum il stiu multi arogant si ingamfat. Aer conditionat poate iarna o sa il puna in functiune dar la cele 38 de grade cu plus nu il folosesc ca poate consuma curent mult, nu stiu !!! Nu recomand
Alexandru Hatara
Alexandru Hatara2 ani în urmă
O experienta neplacuta, singurul lucru bun a fost mancarea. Celelalte servicii nu au avut nici o treaba cu prezentarea.
Curatenie - neglijent.
Incalzirea nefunctionala, am schimbat 4 camere pana am gasit una unde functiona si a trebuit sa suportam zgomotul aerotermei pe tot parcursul noptii acompaniat de sunetul vantului care sufla prin ferestre.
Piscina incalzita cu apa rece.
Ciubarul complet neintretinut.
Cred cu indulgenta ca locatia ar merita 3 stele.
Locații recomandate