/Dolj/Hotel

Hotel Euphoria

Strada Iancu Jianu 6, Craiova 200143, România

Hotel Euphoria
Hotel
4.1
303 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QCQ+MJ Craiova, România
+40 760 603 034
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela Matei
Mihaela Matei2 ani în urmă
Mi-a plăcut foarte mult, personal excepțional, condiții bune, dar ce ma bucurat cel mai tare este că am avut multă apă caldă
Lucian Bica
Lucian Bica2 ani în urmă
Personal care stiu sa vorbeasca politicos, totul a fost cum ne asteptam.
Dana Popescu
Dana Popescu2 ani în urmă
Personal extrem de amabil, curat, zona liniștită. Recomand cu drag!
Mariana Gavriciuc
Mariana Gavriciuc2 ani în urmă
Gazda este super primitoare și implicata. Si mancarea este inclusa in pret. Ceai și cafea la discretie zi si noapte. M-am simțit ca la mama acasă, cu cineva care avea grija sa îmi amintească sa vin la masa.
Catalin vargolici
Catalin vargolici2 ani în urmă
Hotel acceptabil că și raport preț calitate, 150 lei camera dubla , aer condiționat, situat central. La capitolul curățenie se puteau mai bine. Camere cu balcon! Bun pentru cei nepretențioși.
Elena Birsan
Elena Birsan2 ani în urmă
Personal amabil, foarte curat în cameră, Recepție non stop, deși era ora 1 noaptea, ne-am putut caza, la alte pasiuni și hoteluri din Craiova nu răspundea nimeni la telefon. Raportul calitate preț mi s-a părut ok deși e în Centru, recomand cu încredere.
Georgiana G.
Georgiana G.2 ani în urmă
Noaptea a fost o petrecere cu manele pana dimineață cu barbati beti care faceau galagie pe coridoare si ne-au bătut in geamuri si pereti si ne-au deranjat. La receptie ni s-a spus ca au mic-dejun bufet dar de dimineață nu era nimic pe mese, de abia am primit o cafea tarziu caci nu era nimeni in sala de mese si nu poarta uniforma, astfel nu stii cine e musafir si cine e angajat. Era doar un barbat beat ramas de la petrecere care ne-a deranjat încontinuu cat am stat in sala. Cand ne-am plans la receptioner, nu a facut nimic, s-a dus sa ii tina companie, probabil erau cunostinte, dar nu asa se face, sa il lasi sa umble beat prin hotel ca la el acasa ... Iar la recepție i-am spus de galagie si el a spus ca si noi am umblat noaptea ceea ce nu a fost adevarat caci eram obositi si vroiam sa dormim. Foarte neprofesionist tot personalul. O experiență oribila aici!
Adrian Adrian
Adrian Adrian2 ani în urmă
Personal amabil, camere spațioase, curate, mic dejun consistent. Recomand și voi reveni.
Locații recomandate