/Dolj/Hotel

Hotel Oltenia

Strada Caracal 176, Craiova 200347, România

Hotel Oltenia
Hotel
4.5
388 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7RXJ+H6 Craiova, România
+40 351 411 411
olteniahotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Kosstakkis
Kosstakkis2 ani în urmă
Locație de vis ...personalul excepțional
Lizica Tecuta
Lizica Tecuta4 ani în urmă
Este o locatie curata, primitoare, cu angajati care stiu sa puna in valoare calitatile personale, dar si sa scoata in evidenta eleganta restaurantului unde lucreaza. Felicitari gazdelor, azi m.am simtit tare bine alaturi de colegi in aceasta locatie !
Ancuta Barascu
Ancuta Barascu4 ani în urmă
Un hotel fain, luxos, recepționerele sunt drăguțe și amabile, un minus ar fi ca nu are restaurantul deschis all Day long, decât micul dejun se poate servi
Aurel Mihai Andrei
Aurel Mihai Andrei4 ani în urmă
O sală cu un design foarte frumos, peronal super amiabil, organizare foarte bună, curățenie.
Hotelul se poate identifica cu aceeași descriere.
Cazare Craiova
Cazare Craiova4 ani în urmă
Frumoase candelabrele mari din interior...
Localizarea cam lasa de dorit.
Mult praf si galagie pe strada Caracal..
Simona Ardeleanu
Simona Ardeleanu5 ani în urmă
Sala în care a avut loc nunta are un fel de balcon, unde la nevoie se mai pun un număr de mese dacă numărul invitaților depășește spațiul disponibil la parter. De la început aceasta partajare mi-a creat disconfort, parca eram invitați de rangul doi, înghesuiți în semiintunsricul etajului, fără sa vezi ce se întâmplă jos. Scara abrupta și alunecoasa. Dacă vrei sa dansezi, trebuie sa cobori și pana ajungi jos, s-a terminat melodia care îți plăcea... Mâncarea a fost comestibila, fără a ieși cu nimic din banal, dar poate ca aici e și contribuția celor care au organizat nunta și care nu au vrut să riște, ieșind din tipar. Bieții ospătari au alergat continuu pe scări cu farfuriile în brațe, așa că despre ei nu am nimic de zis de rău, dar una peste alta, m-am simțit foarte rău la nunta respectivă și cred ca acest lucru a fost 80 din cauza locației... Am avut ca peisaj un zid!
Mihai Belu
Mihai Belu5 ani în urmă
E ok frumos civilizat servire ireproșabilă personal f. atent și vigilent mâncare bună atmosfera primitoare îți aduce aminte de ,,Carul cu bere"din București ca și arhitectură interioară,acustică bună. Eu am fost la o nuntă.
Cati marin
Cati marin6 ani în urmă
Din pacate evenimentrle cu lautarii care canta pana la miezul noptii ma fac sa nu imi mai doresc niciodată rezervare la acest hotel.
Imi pare rau pentru ca angajatii sunt extraordinari!
Locații recomandate