/Dolj/Hotel

Green House

Strada Frații Buzești 25, Craiova 200381, România

Green House
Hotel
4
459 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q7X+VR Craiova, România
+40 745 071 498
green-house.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adelina Gruianu
Adelina Gruianu2 ani în urmă
Am rezervat un apartament cu doua camere și un living (cele doua dormitoare având 2 paturi duble matrimoniale) - acesta fiind singurul apartament din hotel conform site-ului hotelului și Booking, iar când am ajuns, am avut neplăcuta surpriza sa primim cu totul altceva fata de ceea ce rezervasem: un apartament cu 2 camere, fără niciun living, cu 3 paturi single (dintre care unul rupt), și un pat dublu care scârțâia din toate părțile și nu se putea dormi in el. Când am sesizat aceasta problema, managera hotelului ne-a spus ca de fapt exista doua apartamente, doar ca cel pe care l-am primit noi nu este menționat nicăieri și nu exista nicio poza cu acesta (ce surpriza), menționând doar niște scuze total eronate și neplauzibile, fără sa ne ajute cu absolut nimic de fapt. Menționez ca băiatul de la Recepție a fost foarte amabil și a încercat sa ne ajute, dar nu a fost lăsat, acesta sugerând sa ne fie unite măcar paturile, însă doamna manager nu a fost de acord :) Fiind deja 30 Decembrie și nemaiavând prea multe posibilități de cazare pentru revelion am rămas in acest hotel. Despre camera primită nu cred ca am ceva pozitiv de spus, poate doar faptul ca nu ne-a lipsit caldura. Mobilierul era vechi și deteriorat sau chiar rupt, curățenia lasa de dorit, mirosind a praf și aer închis peste tot, Unul dintre televizoare nu funcționa absolut deloc, Pentru a putea face dus cu apa calda trebuia sa aștepți peste 10 minute pentru a veni apa calda, iar canalizarea dădea pe afara după doar câteva minute. De asemenea, am primit un singur sul de hârtie pentru 3 nopți, 4 persoane.
Recomand sa evitați acest hotel, pentru a nu avea o experiența dezamăgitoare.
Maria Radu
Maria Radu2 ani în urmă
Am rezervat prin booking UNICUL apartament care exista pe booking si pe site-ul lor. Cand am ajuns la cazare, apartamentul nu era deloc ca in poze, avea un dormitor cu un pat matrimonial si un dormitor cu 3 paturi de o persoana si o canapea, in loc de doua dormitoare cu pat matrimonial si un living. Cand am fost la receptie sa le spunem ca acela nu este apartamentul rezervat de noi managerul ne-a comunicat ca de fapt hotelul dispune de 2 apartamente si noi am primit al doilea apartament deoarece am rezervat mai tarziu. Atunci cand i-am spus ca nu extista nicaieri mentiunea ca ar fi 2 apartamente in hotel ni s-a spus cu un aer de superioritate ca site-ul booking.ro nu accepta descrierea lor pentru ca este prea lunga iar site-ul lor este inca in lucru. Pentru orice argument adus am primit o scuza banala, managerul nici macar nu a fost de acord da unim paturile single, ni s-a spus ca nu este posibil. De mentionat ca baiatul de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa ne ajute, el a fost cel care a sugerat unirea paturilor. Avand in vedere ca ne-am cazat pe 30 decembrie, nu mai aveam cum sa gasim alta cazare mai buna si am fost nevoiti sa ramanem acolo.
Mobila apartamentului era veche, deteriorata, patul matrimonial scartaia la cea mai mica miscare, iar salteaua parea turtita si se simteau arcurile cum te impung. Unul din cele 3 paturi single era rup, parchetul de pe hol era umflat si rupt, peretii erau patati si aveau bucati lipsa de var, unul din televizoare nu mergea (se aprindea un ecran albastru si avea si pixeli morti), canapeaua avea un piciorus lipsa, astfel era foarte instabila, veiozele erau deteriorate, geamurile nu se inchideau bine si nici nu puteau fi rabatate. Baia lasa de dorit, bateriile erau vechi, pline de calcar, desprinse din perete, erau lipite stickere care indicau temperatura apei pe peretele din spatele bateriei atat la dus cat si la chiuveta, trebuia sa asteptam cel putin 10 minute sa vina apa calda, cada avea niste urme galbene pe ea, iar canalizarea inunda baia daca stateai prea mult in dus. Nu exista niciun cos de gunoi in afara de cel din baie, peretii erau foarte subtiri, se auzeau copii vecinilor cum plangeau. Inainte de a ne caza nu stiu cand a fost ultima data cand acel apartament a fost aerisit, mirosea a aer inchis si praf peste tot.
Acestea nu au fost deloc conditii de hotel de 3 stele, sigurele lucruri bune la acest hotel au fost existenta caldurii in camera si pozitia centrala a acestuia.
Constantin Zaharia
Constantin Zaharia2 ani în urmă
Am inchiriat un apartament.
Plusuri:
Locație
Recepționerul( a vrut să trimită pe cineva să unească cele 3 paturi mici, primite in loc de pat matrimonial)

Minusuri:
Poze de prezentare cu un apartament nou(total fals, cel pe care îl închiriază are pe puțin 20 de ani de când buna fost renovat), Managera( ea nu l a lăsat pe recepționer să unească paturile), picior lipsa la canapea, picior lipsa la măsuta din camera, un tv fara semnal, o tăblie ruptă la pat, o tăblie la pat care scârțâie de înnebunești, ne am batut 4 persoane pe un sul de hârtie 3 zile, se prezinta a fi 2 camere + living, de fapt sunt doar 2 camere iar una din ele in loc de pat matrimonial avea 3 paturi mici, mobila scorojită, sper să aveți norocul la apartamentul de prezentare daca închiriați 😆
George Durduc
George Durduc2 ani în urmă
Sejur plăcut, confortabil( baie mare, curat, caldura in camera etc.). Personalul foarte amabil. Pret / calitate ok.
Catalin Achim
Catalin Achim2 ani în urmă
Este ok pt tranzit , curat , din pacate camera primita nu a a avut o baie sa zicem normala , din pricina tavanului nu exista o cabina de dus si de aici minusul la apreciere , iar un mic gandacel si-a facut aparitia la apa calda . Se pot imbunatatii lucrurile aici mai ales ca acum mult timp acest hotel era ceva de multinationale ….
Didactic Media Valentin Negru
Didactic Media Valentin Negru2 ani în urmă
Nu vă lăsați păcăliți de preț!
1. La preluare cameră nu aveam hârtie igienică la WC. La o oră după ce am reclamat au rezolvat problema.
2. Mâncarea sub orice critică. Ciorba de burtă era o ciulama diluară, fasolea bătută era nefiartă și fadă. Motivația a fost că așa se gătește în zonă. Motivația fiind dată de o "doamnă" într-o uniformă de un alb incert.
La recepție, un "domn" ce nu s-a recomandat a încercat să mă covigă de faptul că "așa gătesc ei".
3. Am cerut o pilotă în plus. Mi s-a spus că se rezolvă. Și s-a rezolvat! La întoarcerea în hotel am găsit o pilotă dar fără cearceaf. Cel de la recepție mi-a dat dreptate dar "nu a avut ce face" . Nu avea cheie de la magazia cu lenjerii de pat.
Morala? DE EVITAT!
Stefan Dornean
Stefan Dornean2 ani în urmă
Raport calitate preț destul de ok.
Am rămas cu clanța in mână când am vrut sa închid ușa de la baie.
La intrarea in parcare există riscul de atinge mașina dacă e joasă.
Ancuta Buzduceanu
Ancuta Buzduceanu2 ani în urmă
Daca îți uiți încărcătorul sau orice altceva și suni la ei, ai placerea de a îți închide telefonul in nas și a nu ți se mai răspunde ulterior. Jenant. Nu recomand nimănui.
Locații recomandate