/Dolj/Hotel

Helin Aeroport

Strada Aviatorilor 10, Ghercești 207280, România

Helin Aeroport
Hotel
3.9
450 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8VG7+Q8 Ghercești, România
+40 758 460 046
helin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Carmen Popescu
Carmen Popescu2 ani în urmă
Camera mi.a lăsat un gust amar,în schimb restaurantul și terasa au fost peste asteptari(poate am avut eu ghinion)locație liniștită departe de agitația orasului
Gabriela maria
Gabriela maria2 ani în urmă
Căldura nu funcționează, televizorul nu are toate canalele din listă și sunt în altă oridine față de cum spun ei, apă caldă nu este..am așteptat 15 minute să se încălzească, dar tot rece a rămas, liftul nu are lumină. Pentru un hotel de 3 stele..felul în care arată camera lasă de dorit..nu își merită banii
Nu recomand
Luminea Gabriel
Luminea Gabriel2 ani în urmă
Mini bar gol, restaurantul hotelului in permanenta inchis chiar daca vrei sa mananci pe terasa. No A/C
Dany Boruga
Dany Boruga2 ani în urmă
Miros pregnant de mucegai, aer conditionat stricat, fără apă caldă iar cu cei din camerele alăturate puteam vorbi direct se auzea tot...inclusiv o partidă de "alergat in șlapi", mâncarea lasă de dorit si o domnișoară recepționeră depășită de situație.
Păcat de locație, este lăsat in paragină
Mateescu Cristi
Mateescu Cristi2 ani în urmă
Locația ok , facil de ajuns . Restul ...pare din familia Adams. Liftul fara iluminat seara , camerele fara aer condiționat funcțional ,deși erau aprox 40 grade . Probabil sauna din camera este considerata un beneficiu. Mobilier vechi , degradat , nefuncțional. Camera sumbră , pereții cu urme evidente de inundație ( etaj 3 ) părea că cineva a fost ucis acolo...aer lâncezit ,putred. Tv - ul cu freeze de imagine , total nefuncțional din epoca când a fost achiziționat - acum 2 secole. Lenjeria murdara , ruptă , baia cu urme de folosire ,neigenizata prea recent . Nu recomand sub nici o forma decat pentru amatorii de sporturi extreme/ supraviețuire în condiții vitrege.
Elena scuturoiu
Elena scuturoiu2 ani în urmă
Cu siguranța voi alege aceasta locație de fiecare data când voi avea nevoie !
Liviu Ungureanu
Liviu Ungureanu2 ani în urmă
Un hotel destul de izolat, neîngrijit cu multă mizerie la exterior unde daca faci greșala să nu îți iei ceva de băut și ronțăit din oraș ajungi să dai ca mine 10 lei pe o bere la 33 ml adică exagerat de mult, echivalentul a 2€ la fel ca în cele mai luxoase hoteluri din Grecia, Turcia sau alte destinații.
La interior, multe chiciuri și finisaje low - cost.
Adriana Matenco
Adriana Matenco4 ani în urmă
Incinta ok, curata, aspect plăcut. Personal amabil si binevoitor , dar depășit de situație. Fiind lângă aeroport se presupune că ajung ceva turiști străini, normal ar fi ca personalul sa cunoasca o engleza elementară. Adică să priceapă când turistul vrea salata asezonată/ vrea dressing. Acest " neajuns" este compensat, într-un fel, prin amabilitatea , solicitudinea personalului.
Locații recomandate