/Caras severin/Hotel

Pensiunea Thermae D'Olimpia Adults Only +14

Strada Vicol Nr. 50, Băile Herculane 325200, România

Pensiunea Thermae D'Olimpia Adults Only +14
Hotel
4.1
232 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VCC6+C4 Băile Herculane, România
+40 743 585 498
thermaedolimpia.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Kisfaludi-Bak Zsombor
Kisfaludi-Bak Zsombor2 ani în urmă
Ro
Cameră curată, jacuzzi performant, terasă uriașă. Zonă de mese foarte plăcută spațioasă. În timp de utilizare de jakuzzi și saună se pună muzică relaxantă, bețișoare cu parfum și lumini superbe. Doamna este foarte simpatică și ajutătoare. Domnul organizează excursii în munte. A fost o experiență foarte plăcută, am călătorit 5 ore și merită și altădată drumul.
Hu
Tiszta kellemes meleg szoba, ultramodern jakuzzi és hatalmas terasz. Az ebédlő óriási és hangulatos. A SPA használata alatt relax zenét, hangulatfényeket és illatpálcikakat gyújtanak. A nő nagyon kedves és segítőkész, a férfi túrautakat is szerveznek. Nagyon kellemes élmény volt, amelyik máskor is megéri az 5 órás utat.
Sigrid sandra
Sigrid sandra2 ani în urmă
Minunat! Nu am fi putut sa ne mai dorim altceva de la cazare! Totul arata impecabil, nou, modern. Foarte linistit. Nu as putea face o descriere clara in doar cateva cuvinte. M-am indragostit de fereastra din acoperis fix deasupra patului, prin care poti admira stelele noaptea. Care la fel de frumos se pot vedea si de pe terasa, in timp ce stai comfortabil pe bancuta. Gradina e superb amenajata,are un aer exotic. Piscina cu apa incalzita afara. Iar dupa o drumetie prin minunatii munti din jur merge de minune o sauna/ jacuzzi. Bucataria e imensa, barul la fel. Poti manca/bea/comanda linistit ce vrei. Sau chiar juca ceva acolo. Gazdele foarte primitoare si iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de zona. A fost o experienta minunata, daca mai trecem prin zona tot acolo ne cazam ❤.
Stefania Peschir
Stefania Peschir2 ani în urmă
O gazdă super , o locație superbă , o oază de liniște și relaxare .Vom revenii cu drag
LAURENTIU BRATU
LAURENTIU BRATU2 ani în urmă
Preturi ca la Mamaia!!!!
Gazda pusa pe profit maxim. O pensiune mica de tara cu poze pe booking de zici ca esti la Saint Tropez
Lóránd Kedves
Lóránd Kedves2 ani în urmă
Sincer, mie mi-a placut foarte mult aceasta pensiune, si cand mai trec prin zona, sigur revin. Camera e foarte curata, cu un mini-frigider. Desi poate a fost un pic intunecata (avand un geam mic), am venit aici sa ma relaxez, si doar sa dorm in camera, deci nu m-a deranjat. Piscina a fost excelenta si curata. Desi am citit multe comentarii rautacioase la adresa doamnei, ele nu merita bagate in seama (singura ei asteptare sunt cei sapte ani de acasa, un bun simt minim, pe care daca nu il aveti cei cu comentarii naspa, imi pare rau ptr voi). Si da, SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE, UN MARE PLUS! La fel, il felicit si pe domnul proprietar, a pus la punct un minibar al pensiunii superb, cu o varietate excelenta de beri din Serbia, Slovenia, etc. A fost o placere sa stam aici.
Fănel Florin Dediu
Fănel Florin Dediu2 ani în urmă
Condiții acceptabile, gazda a fost super ok, primitoare, masajul - NOTA 100 plus (Alexandru)
Singurul minus: extra opțiuni la prețuri prea mari (Ex: Jacuzzi - 100 lei/pers/oră) exagerat dpmdv.
MZ
MZ2 ani în urmă
Le recomand domnilor proprietari sa mai mearga si prin alte locuri sa vada ce insemna o statiune si ce insemna turism de calitate. Cred ca daca ai o mini sauna si o mini piscina intr-o curte mica intre niste gospodarii neingrijite, asta e turism de calitate. Atitudinea doamnei administrator este una de “duoamna patroana”nu de gazda. Preturi mari pt ce ofera.
UPDATE la raspunsul duamnei patron

In loc sa enumerati toate carateristicile tehnice ale acestei superbe, mirobolante instalatii, ar fi mai bine sa va schimbati atitudinea de “stapani”, fata de clienti. Chiar daca suntem pe proprietatea dumneavoastra nu suntem proprietarea dumneavoastra…
Vasile Minea
Vasile Minea2 ani în urmă
Spațiul prea mic pentru suma plătită.Curatenia a fost nimic de zis dar nu este de banii plătiți.Gazdele primitoare dar camerele destul de reci
Locații recomandate