/Caras severin/Hotel

Pensiunea Sanella

DN57, Liubcova 327029, România

Pensiunea Sanella
Hotel
4.3
224 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MV2W+7H Liubcova, România
+40 770 489 083
pensiuneasanella.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iorga Aurelian
Iorga Aurelian2 ani în urmă
O locație foarte bună! Servirea este foarte bună!
Nicoleta Stanici
Nicoleta Stanici2 ani în urmă
Gazdă foarte primitoare, cu drag, ca la mama acasă, mâncare foarte bună, condiții de cazare perfecte cu un peisaj de vis,liniște și siguranță din toate punctele de vedere!!! Merg acolo de fiecare dată și sunt întotdeauna fascinată!!! Superb!!!
Simona Dana Petruta
Simona Dana Petruta2 ani în urmă
Locație superbă, curățenie exemplară și proprietarii de nota 10.Multumim pentru tot.
Sonia Stefanut
Sonia Stefanut2 ani în urmă
Cea mai buna ciorba de peste !
Alexandra Vasiliu
Alexandra Vasiliu2 ani în urmă
Sub nivelul așteptărilor și sub nivelul in care se prezintă pe internet aceasta pensiune , asta dacă se poate numi așa , mai degrabă as zice o bodega . Personalul foarte îngâmfat și neprietenos , in frunte cu patroana care este un fel de “Tanti Mița “ o femeie foarte ciufuta și neprimitoare cu oaspeții . Camerele foarte murdare , am găsit gândăcei in baie , paienjeni deasupra patului , aerisirea este comuna la baie deoarece tot mirosul vecinului era la noi in baie , pe wc abia puteai sa stai din cauza la între picioare aveai geamul de la cabina de dus , nu exista plasa la usa , nu exista o măsuță sau măcar 2 scaune pe balcon , pensiunea plină de muște verzi , inclusiv in sala de mese , unde se puneau pe mâncare , micul dejun foarte sărac , o feliuță de roșie aruncată in farfurie cu 2 feliuțe de salam , 2 de mușchi File de vedeai prin ele și un ou , am încercat și mâncarea care se servea la cina și este exact la fel , fără gust , foarte foarte putina mâncare și de proasta calitate . Apa din piscina era verde , lenjeriile de pat miroseau a împuțit . Așa face “Tanti Mița “ bani , pe minciuna și pe scârbă cu care tratează clienții si prin serviciile de proasta calitate pe care le oferă , mai pe scurt MINCIUNA . Dacă vreți sa aveți o vacanța eșuată puteți merge acolo , noi am stat o noapte iar a 2 a zi am plecat de acolo pt ca nu era de stat . Mai au foarte multe de lucrat , începând prin a învață cum sa se comporte cu clienții . Aceasta locație din punctul meu de vedere este de -1 .
Ovi Simo_lab1
Ovi Simo_lab12 ani în urmă
Bani mulți, calitate... de dorit.
Cam ca peste tot pe Clisură!
Florin fff
Florin fff2 ani în urmă
La pretul de 250 lei pe noapte, nu exista frigider in camera, nu se face curatenie, nu se schimba prosoapele(ar fi necesar macar la 2 zile), toaleta infundata, iar micul dejun inclus este oribil. Mancarea la restaurant e asa si asa, insa la preturi destul de ridicate. Desi check out e la ora 11:00, la ora 10:30 proprietara iti zice...,, hai odata, eliberati ca trebuie sa vina altii". Eu unul nu mai merg aici, mi-am facut o idee dupa 4 nopti.
Cătă GAMING
Cătă GAMING2 ani în urmă
Forte tare preturi ok pensiunea super mâncarea buna gazde primitoare si amuzante vedere super wifi excelent 5G foarte rapid fără parola adica liber .
Recomand 5 stele
Locații recomandate