/Caras severin/Hotel

Pensiunea Ambasador

Băile Herculane 325200, România

Pensiunea Ambasador
Hotel
3.6
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VCH7+7W Băile Herculane, România
+40 723 523 743
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mariana Chiru
Mariana Chiru2 ani în urmă
Am fost cazati 6 nopti - a fost acceptabil, dar e loc si de mai bine. Gazdele comunicative si dispuse sa accepte variante de plata (am achitat cu card de vacanta). Chiar va trebui sa gasiti o solutie pentru apa ce nu se scurge de pe podeaua baiii.
Mirela Vanea
Mirela Vanea2 ani în urmă
Locație liniștită .Curețenie și dotări maxime . Recomand cu mare drag ! Peisaj superb , Cerna la câțiva metri de balcon !
Cosmin Cretu
Cosmin Cretu2 ani în urmă
Multa mizerie,totul vechi si deteriorat .
Claudiu Bucataru
Claudiu Bucataru4 ani în urmă
Am avut neplacerea - dupa ce am facut rezervare pe Booking si am platit online - sa ajungem la pensiune si sa ne spuna ca nu au camere si sa ne descurcam. Cand am solicitat banii inapoi ni s-a inchis usa in nas si au refuzat dialogul. A fost nevoie sa apelam la Politie ca sa avem o discutie cu administratorul si sa anuleze rezervarea pentru ca cei de la Booking sa ne returneze banii. NU RECOMAND ACEASTA PENSIUNE!
Ion Vasile
Ion Vasile4 ani în urmă
Nu recomand nimănui aceasta locație. Totul înghesuit, se aude tot ce vorbește vecinul alăturat, pica alimentarea cu energie, o parcare minuscula neamenajata, drum de acces pe o alee pietonala . Fiul proprietarului face legea la pensiune dar nu are tangenta cu turismul. Ceea ce se menționează în promovare nu are acoperire în realitate. După o noapte am plecat la Hotel Domogled.
Lucian Vernica
Lucian Vernica5 ani în urmă
Mizerie, mâncare proasta, foarte scump pentru ceea ce oferă.
Nu se poate plăti cu cardul.
Am făcut greseala de a ma caza la aceasta unitate.
Micul dejun groaznic, (parizer cu ardei din acela foarte ieftin, Crenvurști foarte naspa, paine toast plina de chimicale, branza topita, un gem naspa) nu am avut ce sa aleg,
NU RECOMAND!
CRISTIAN POPESCU
CRISTIAN POPESCU5 ani în urmă
Groaznica, NU RECOMAND!!
Mizerie, mâncare proasta, foarte scump pentru ceea ce oferă. Aceasta locație nu merita mai mult de 80 ron / camera, deși proprietarul cere 150Ron in condițiile în care pe booking poți sa rezervi cu 140Ron.
Nu se poate plăti cu cardul.
Nu mi-au făcut factura cum am solicitat, am revenit eu după factura peste 2 zile.
Îmi pare rău că am făcut greseala de a ma caza.
Micul dejun groaznic, palizer al mai ieftin, branza topita, nu am avut ce sa aleg, norocul ca "tanti" care se ocupa cu toate mi-a făcut ochiuri altfel nu avem ce sa mănânc.
Îmi pare rău de românii si străinii care vin la Herculane sa plătească o suma considerabila pentu niște servicii de toată jena, dar se pare ca unii vor sa se îmbogățească fără sa fie corecți.
Rodica Totan
Rodica Totan2 ani în urmă
Nu recomand! Mâncare bună, dar curățenia lasă de dorit.
Locații recomandate