/Caras severin/Hotel

Pinul Negru

Strada Vicol, Băile Herculane 325200, România

Pinul Negru
Hotel
3.9
195 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VCH7+R5 Băile Herculane, România
+40 764 461 423
booking.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mona Anghel
Mona Anghel2 ani în urmă
Nu am fost cazați deoarece proprietarii nu ne-au rezervat camera deși este singura locație unde am plătit integral în avans cu 3 săptămâni. Lipsa de bun simt și de responsabilitate .Nu recomand.
Valentin dan Boncan
Valentin dan Boncan2 ani în urmă
Am închiriat un apartament la un preț mare, care pana la urma a fost o camera dubla. Am stat la camera 4 care avea ferestrele spre strada, foarte mult zgomot, era mai ceva ca pe dn1 în zilele aglomerate. Aerul condiționat plătit separat, nu cred ca este ok pt o camera de 3 margarete, Wi-Fi nu a funcționat deloc. Piscina era pe cealaltă parte a strazii. Nu cred ca as mai reveni.
Elena Nicoleta Mariei
Elena Nicoleta Mariei2 ani în urmă
Asa ceva nu este posibil!! 3 stele?? De unde,cand,in ce era?? Din pacate nu se poate da Mai putin de o stea!! Initial aveam cazare pentru 2 nopti ne-am razgandit imediat cand am vazut mizeria din camera..daca o putem numi camera!! Am stat o noapte pentru ca din pacate nu am gasit in alta parte si trebuia cumva sa culcam si copilul de 4 ani pe care il avem! Mizerabil ..anul 2021??? Etajul 2 camera 7 ,asa arata!!
Madalina apostol
Madalina apostol2 ani în urmă
Etaj 2, camera 8.Si va rog sa nu imi spuneti ca sunteti 2 asociati! Exista pe net un singur numar de telefon.Mizeria din camera este de nedescris!
Radu Stefan Purcel
Radu Stefan Purcel2 ani în urmă
Zonă bună,camerele ok(am avut apartament) dar foarte multă gălăgie in exteriorul clădirii în special în zona unde este parcarea (a trebuit sa supraveghez mașina de orice fel de incidente,in special într-o seară când anumiți clienti care erau cazați tot la pensiune s-au gândit să deguste ceva băutură care era in portbagajul masini lor si sa folosească mașina mea pe post de masă lucru care m-a deranjat pentru ca nimeni din persoanele care asigurau cazarea nu a luat nici o masura și a trebuit să intervin )Sper ca data viitoare sa fie mai ok.
Liviu O
Liviu O2 ani în urmă
Nu stiu cum sunt celelalte cazari din Herculane dar aceasta este ok. Camera spatioasa. Am stat intr-un apartament cu doua camere si baie. Baia mai micuta si cu dus dar fara cabina sau perdea asa ca stropeam peste tot. Balcon la ambele camere, nu l-am folosit dar am fost si intr-o perioada mai racoroasa asa ca nu prea aveam ce cauta acolo. Propietarul foarte amabil. Nu e lift, noi am stat la 2. Pt persoanele care nu se pot deplasa e o problema.
Nistor Ana
Nistor Ana2 ani în urmă
Cu exceptia doamnei cu care am discutat si care a fost amabila si înțelegătoare, totul a fost ORIBIL - JENANT. Camera nu avea asternuturile puse, iar cand sa intindem asternuturile acestea nu erau curate (exceptie facand cearsaful pentru pilota) - Noroc ca plecasem de acasa cu lenjerie. Prosoapele murdare, Wc ul neigienizat, baia era invechita si necuratata. La dus, doar prima persoana a prins apa calda, a doua nu. Pentru 200 lei noaptea fara niciun bon fiscal, ma asteptam sa fie macar decent, nu sa dorm pe arcuri. Nu recomand!
Raspuns catre propietar. Am stat la etaj 2, camera 7.
Booking.com user
Booking.com user2 ani în urmă
Pozitiv: Că din 4 camere ,am fost duar noi,eu si soția. Negativ: Fereastra camerei si ușa de la balcon nu sunt etanse, șuieră vântul, apoi 09.00-12.00,centrala camerei care este lângă pat si face zgomot ,este oprită....să nu consume.
Locații recomandate