/Caras severin/Hotel

Pensiunea Casa Piri

Strada Stadionului 4, Anina 325100, România

Pensiunea Casa Piri
Hotel
4.5
172 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3RQX+WR Anina, România
+40 770 927 909
cazareanina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marius Samoila
Marius Samoila2 ani în urmă
Locație superbă, cu dealuri și munți împrejur, foarte curat și gazde primitoare.
Petruta Hrihor
Petruta Hrihor2 ani în urmă
O cazare de nota 10 , oameni super de gasca si tot confortul pe care til poti dori ❤❤❤❤
Adriana zaharia
Adriana zaharia2 ani în urmă
Ii mulțumim gazdei ca ne-a creat o atmosfera inedită prin amenajarea pensiunii intr-un stil arhitectural unic (piscina si living-ul, in special), curtea cu baldachine ca in poveste si curățenia IMPECABILA a camerelor!
Apreciez ca domnul proprietar mi-a îngăduit sa ascult muzica preferata la piscina! A contat mult si faptul ca la ora 21.30 a adus lemne pentru grătarul nostru: gazda perfecta! Peisajul măreț si liniștea din zona au sporit încântarea noastră!
Alexandra Bedereag
Alexandra Bedereag2 ani în urmă
Superba locație, gazda primitoare și foarte de treaba.

Camerele sunt foarte frumos amenajate, spațioase și răcoroase, perfecte pentru zilele caniculare de vară.
Sunt doua clădiri, una noua, încă în renovare și o clădire finalizata și foarte spațioasă.
Este o locație care m-a surprins plăcut si am rămas impresionata de amabilitatea domnului Piri și de design-ul noii clădiri. Foarte frumos, cu siguranță vom reveni!

Piscină ✔️ (este amplasata în interior, nu este foarte mare în sensul ca ar putea sa intre în piscina în jur de doua familii,dar per total este foarte frumos amenajat)
saună✔️
parcare ✔️
curățenie ✔️
Gazda 10/10✔️
Preturi accesibile ✔️
Iulia Andrei
Iulia Andrei2 ani în urmă
Superb! Totul extrem de curat, primitor si relaxant. Zona linistita, camere mari, spatioase , piscina , jacuzzi si sauna , zona de afara la fel de relaxanta cu baldachine si jacuzzi! Gazdele primitoare si prietenoase.
Recomand din suflet celor ce vor cu adevarat sa se relaxeze din plin intr-o locatie a la carte 😊
Jan Mircea Georgescu
Jan Mircea Georgescu2 ani în urmă
Am nimerit fără voia noastră. Am avut rezervare la Reșița ,dar nu ne-a plăcut locația. Am căutat pe net și am ales pensiunea Casa Piri din Anina, un oraș cu istorie, dar cu un viitor incert. Am ajuns în fața unei porți metalice, ce nu anunța nimic deosebit. Am deschis poarta și Surpriză. Baldachine, șezlonguri, jacuźzi, piscină. Aer occidental. FABULOS. Cu toate că era caniculă, camerele (spațioase, cu frigider, mobilier de lemn natur, prosoape și așternuturi imaculate), erau răcoroase (noaptea dormeam inveliți). Proprietarii întotdeauna atenți și doritori să-ți indeplinească dorințele. Cinste lor. NU OCOLIȚI, dacă vă aflați în zonă. Prețuri mai mult decâ decente.
Elena Stoica
Elena Stoica2 ani în urmă
O locație de vis ! Mergeți cu incredere ! Camere mari , spatioase, aranjate cu bun gust! Foarte curate , răcoroase ( fără aer condiționat ). Seara era nevoie sa te invelesti cu pilota! Au piscină, jacuzi, sezlonguri, baldachine, foișor cu gril, cuptor cu microunde, expresor de cafea, veselă , etc Masaj de relaxare!
Ade adelina
Ade adelina2 ani în urmă
Booking arata ca pensiunea piri e la 12km de semenic, distanta reala este de 80km de munti semenic, Adresa este pe anina, taxa de reziliere 70 lei si bani acestia ii raman proprietarului care minte si spune sa cerem bani la booking, grija mare ca nu primiti bani inapoi, e profitabil sa ai 70 lei de la fiecare client care rezerva si anuleaza rezervarea in urmatoarele 10 min cand afla ca e 80km de semenic. Nu recomand!!!!
Locații recomandate