/Caras severin/Hotel

Safrane

Strada Trandafirilor 97, Băile Herculane 325200, România

Safrane
Hotel
4.1
201 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VC63+53 Băile Herculane, România
+40 255 561 000
pensiune-safrane.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florian c
Florian c2 ani în urmă
Super gazda !
Cazare foarte buna si servirea cu mancare super!
Mircea Ostoia
Mircea Ostoia2 ani în urmă
Fff curat, mancarea ffff buna… gazdele sunt super dulci…. Parcare 👍
Aurelia Ciolac
Aurelia Ciolac2 ani în urmă
Bună în primul rand aer condiționat nu, frigider în camera nu dacă astea erau stăteam 6 zile asa ca am stat 3 în rest totul a fost ok
Dorin Cadar
Dorin Cadar2 ani în urmă
Nu prea scriu rewiuri negative, de fapt n-am scris nici unul. Doresc sa scot ce-i bun in fata, dar ce-am patit acum la terasa pensiunii Safrane, mi se pare ceva anormal. Avand o terasa placuta(uite un lucru bun) am oprit sa mancam ceva, sau sa bem o bere, daca nu mai aveau mancare, seara fiind in jur de ora 19.00.Asteptand la masa, apare un "domn" mai in varsta, care era de-al casei, vorbind cu doamna care servea, ca este o terasa cu circuit inchis. Intrarea era din strada si nicaieri nu era afisat lucru, mese din vreo 9, ocupate 7. Ne-am ridicat cu o amareala in suflet si am plecat la alta terasa care dorea sa castige bani. Doresc sa precizez ca nu am fost cazat la aceasta pensiune, am intrat doar pt a servi masa: aveau Gulas nemtesc. Am vrut sa-l gustam.... A 2-a zi la ora 19.00, terasa goala(tot week-end), a 3-a zi, la fel. Nici nu ma mira acest lucru. Se spune ca "omul sfinteste locul".........Uite asa un comportament, trag in jos serviciile de calitate oferite de altii.
Csongi B
Csongi B2 ani în urmă
5 stele pt mancare, foarte gustoasa, din ingrediente de calitate. Cel mai bun pastrav din zona! Si antricotul de vita este extraordinar, mai ales cu cartofii prajiti de casa! Dar trebuie avut in vedere, ca timpul de asteptare e cam mare (>20 minute) ...
Georgy Georgi
Georgy Georgi2 ani în urmă
O pensiune pe care o pot aprecia ca fiind una de tranzit,nimic mai mult. Camera pe care am avut-o a fost cat de cat ok,cu urmatoarele plusuri/minusuri:
Plusuri:lenjerii curate,camera cu balcon
Minusuri: fara ventilator si geam la baie,cabina de dus si wc-ul nu erau curatate,in baie,dupa spalare se facea lac,iar in camera,mocheta nu era aspirata de firele de păr;lipsa unor pahare in camera,lipsa unui minifrigider.
Micul dejun foarte saracacios,acelasi in fiecare zi,sucul il puneau cu economie in pahar,la fel si painea pe masa.salteaua patului oribila,te afundai in ea cu totul.proprietarii destul de zgarciti..mancarea restaurantului destul de scumpa,portiile mici.de masurile de siguranta anti covid nici nu se mai pune problema .au lipsit cu desavarsire .
Elena Tambalaru
Elena Tambalaru2 ani în urmă
Am așteptat mult la recepție la fel și la terasă din cauza lipsei de personal(soțul, soția și o femeie). Patul destul de tare, fara aer condiționat, mucegai in baie și un miros închis în camera. Micul dejun destul de sărac. Este o clădire veche la care nu s-a investit nimic. Prețul mult prea mare pentru ceea ce oferă.
Vasiloiu Liliana
Vasiloiu Liliana2 ani în urmă
O locație de nota 10,liniștită, cu oameni care depun mult efort ca să ne servească mâncare proaspăt gătita
De aceea timpul de așteptare e mare.
În rest mai e nevoie de mici completări (mini frigider în camera)
Locații recomandate