/Caras severin/Hotel

Vila Ana

Strada Pecinișca 161, Băile Herculane 325200, România

Vila Ana
Hotel
4.4
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VC84+5Q Băile Herculane, România
+40 724 423 920
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Costel Cimpoae
Costel Cimpoae2 ani în urmă
Calitate preț a fost ok.
Singur minus a fost că dimineață nu am mai avut apă caldă, in rest a fost ok curat ,îi scad o stea ptr că mama gazdei a comentat ptr că vrem cazare ptr o noapte...am vrut să îi dau un raspuns că nu am venit să.i cumpăr camera..🤣dar binențeles că ma.m abținut..!!! RECOMAND
Stefania Peschir
Stefania Peschir2 ani în urmă
Mulțumim frumos pentru tot doamna Ana , o să revenim cu mare drag și o să vă recomandăm tuturor!
Nicolae Iștoc
Nicolae Iștoc2 ani în urmă
Recomand!Gazda primitoare,locație frumoasa si curata,parcare proprie.Multumim pentru tot!
Adrian
Adrian2 ani în urmă
Serviciile ireprosabile la un pret foarte bun, iar personalul este de nota 10! Recomand cu caldura!
Dorobantu Camelia
Dorobantu Camelia2 ani în urmă
Potrivita pentru turismul de tranziție sau pentru cei care încă mai adora turismul,,la mătușa,,.Cameră drăguță, curata insa total nepotrivita pentru o familie cu 1 copil. Intrebata de o camera cu pat mai mare având în vedere ca știa ca venim cu copil,doar am vorbit la telefon cu 1 săptămâna înainte gazda îmi răspunde,,am dat-o la altcineva ca sta mai mult,dar va aduc o saltea sa doarmă soțul pe jos ,este confortabilă și nu va iau bani pe ea,,.În secolul 21 în pensiuni încă mai aplicam regula,,o dam la ala care sta mai mult,, sau ,,pe jos ce are ca e cald,,.Nu mulțumesc, am plecat și din respect pentru vârstă gazdei nu i-am răspuns la aceasta varianta ad-hoc găsită de dansa.Cu tot respectul stimata doamna sa știți ca un copil de 4 ani nu va pune manele,nu va strica mobila, nu va plânge pana la 5 dim,nu va deranjează oaspeții și mai ales nu doarme pe un pat de 1 m și ceva.Alti proprietari din localitate au înțeles asta și ne-au primit cu mult drag și ne-au convins ca Herculane merita ales pentru o vacanta liniștita cu copilul.
Ramona Neamtu
Ramona Neamtu2 ani în urmă
Foarte curat, doamna mi-a facut o impresie buna. Ne-a oferit o cafea dimineata, cum am citit ca face cu oaspetii. De retinut ca este o cazare de tip gazda, doar cu camere proprii, dar e o alegere buna daca esti doar in trecere si vrei ceva foarte curat si la un pret mai mic ca in alte parti. Locatia e linistita, nu e la soseaua principala, si are vedere la munte.
Radu Dumitru
Radu Dumitru2 ani în urmă
Am “aterizat” in Herculane din gresela fara mari asteptari. Am dat peste o pensiune mica intr-o zona linistita a statiunii. Gazda super primitoare, camera la ultimul etaj, foarte curata cu un balcon mare catre munti din care am stat si ne-am uitat la stele si am ascultat pasarile.
Bianca-Ana Avram
Bianca-Ana Avram2 ani în urmă
Este o pensiune foarte curata și gazda extrem de primitoare. A fost cea mai amabila gazda întalnita vreodată; eu călătoresc destul de mult și am întâlnit multe gazde de pensiuni, dar nimeni nu o egalează pe doamna Ana. Fără sa ma cunoască, a fost foarte săritoare și mi a oferit 1 litru de betadina pentru dezinfectarea juliturii mele din genunchi. Interiorul pensiunii este decorat cu bun gust, are o nota marcata de originalitate cu decorațiuni extrem de faine. Pozele cu pensiunea și camerele ei, care circula pe internet nu ii fac dreptate, atât de frumos este. A fost exact pe stilul și sufletul meu. Am rămas extrem de plăcut surprinsa, sincer. Vila are un frigider la parter, bucătărie mare și spațioasă la etaj și vreo 2 sufragerii, toate curate și de bun gust. Are aparat de făcut cafea, plicuri de zahar și am primit și lapte condensat. Prețul este accesibil pentru cum arata și ce ofera, curățenia la nivel înalt, iar mirosul frumos din interiorul pensiunii, care ne întâmpina mereu când ajungeam acolo mi a ramas și acum întipărit în memorie. Fiecare camera are câte o culoare, de exemplu, noi am stat în cele mov și portocalie, toate au balcon cu măsuță, scaune și unele au priveliște geniala catre munți. Eu am stat în camera cu priveliște spre poarta de la intrare dar și aceasta a fost una chiar plăcută deoarece se vad munți și dealuri în departare. Exista și un teren special pentru a parca mașinile la câțiva metri de pensiune. Centrul se afla la câteva minute de mers cu masina (pana în 3-4 minute). Recomand cu tot dragul.
Locații recomandate