/Caras severin/Hotel

Pensiunea Casa cu Flori

Văliug 327415, România

Pensiunea Casa cu Flori
Hotel
2.8
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
62MM+37 Văliug, România
+40 742 507 166
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Septi Vintila
Septi Vintila2 ani în urmă
Conditii mediocre in cel mai bun caz, una din camere overbooked in prima seara.
Marinela Vlasceanu
Marinela Vlasceanu2 ani în urmă
Camere spațioase cu baie proprie.
Preț acceptabil.
Gazdă primitoare și amabila.
Norbert Rusu
Norbert Rusu4 ani în urmă
Camere spatioase, curate, mobilierul lasa de dorit. Locatia pe harta este gresita. In descriere apare piscina, este doar in descriere. Bucatarie complect utilata. Loc linistit. Parcarea este dificila, exista o bordura care daca nu o observi iti rupe bara masinii. Recomand pentru cei nepretentiosi.
Codrin Somesan
Codrin Somesan4 ani în urmă
Imi pare rau ca nu pot da REVIEW negativ!
Imaginile adaugate de mine vorbesc de la sine!!!

RESPECT - fata de client ZERO,
MIZERIE - pe toata linia si in toate zonele,
CALDURA - ZERO - am primit un resou electric si instructiunile de a nu ne atingem de el si de a nu mai punem nimic in prize pentru ca "sare" siguranta, in prima noapte am dormit in treninguri, apoi a fost mai bine,
PARCARE - in strada, cu grija pe un spatiu relativ mic si cu o bordura periculoasa pentru partea de sub masina,
APA CALDA - dupa minute bune de la deschiderea robinetului,
BAIA - execrabila, scurgerea de la dus, probabil infundata, face ca apa folosita sa ajunga pe gresie si apoi in camera, cu un MIROS de mucegai imposibil de suportat
LENJERIA - relativ curata si buna,
PROSOAPELE - catastrofale.....
SI ALTELE .....
Ruja Adrian
Ruja Adrian4 ani în urmă
Îmi pare rău că nu se dau și stele negative, pentru că aceasta pensiune merita -2,3 stele. Am ajuns seara după 22 și am stat în fața camerei 20 de min până a venit proprietarul cu cheile ( am fost 3 cupluri în 3 camere ), ca să fie sigur că nu suntem „mai mulți“ în cameră. Am avut discuții de min 10 minute, pentru că unul din noi a vrut să-și pună bicicleta în cameră, camerele fiind destul de mari de altfel. Am lăsat apa „caldă“ să curgă 15 minute, dar nu a mai venit și am renunțat, în parte și pentru că așternuturile au fost murdare, am găsit multe fire de păr, inclusiv pe pernă, deci neschimbate. Baia mizerabilă, plină de păr, praf și scame. Parcarea: te descurci cu trotuarul, neamenajat, cu o bordură care nu se vede, numai bună să-ți lași bara acolo. Pentru prețul cerut, de 150 lei/cameră această așa zisă pensiune, nu merita nici măcar să arunci privirea spre ea.
Mihaela Epuran
Mihaela Epuran4 ani în urmă
A fost exact ce imi doream. Liniste , curatenie si un acoperis deasupra capului. Gazda, foarte amabila, deci daca mai am ocazia ma mai intorc.
Vlad Piciorea
Vlad Piciorea2 ani în urmă
Am fost profund dezamăgit de curatenie, in baie era un miros insuportabil, cada avand doar un geam, pe balcon aveam o canapea si o masa care nefiind spalate era lipicioase. In camera priza era scoasa din perete si urme de construcții nefinalizate peste tot. Eu am stat doar o seara fiind de departe si negăsind alta cazare, debia am așteptat sa plec. O locație pe care nu o recomand!
Mihai Danciu
Mihai Danciu2 ani în urmă
Personalul este foarte amabil, locația este primitoare am fost placut surprins de conditii. Camerele curate, la fel si bucătăria. Pensiunea se afla la 20 de minute de partie. Per total am avut o experienta excelenta.
Locații recomandate