/Caras severin/Hotel

Holiday Maria Hotel

Strada Zăvoiului 37, Băile Herculane 325200, România

Holiday Maria Hotel
Hotel
4.5
763 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VCJ6+QJ Băile Herculane, România
+40 740 930 569
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Feraru Andrei
Feraru Andrei2 ani în urmă
Ba, a fost oke. Am comandat un burger decent, carnea era cu aroma de mici de Selgros. Problema mare e ca frații mei din Tamadau au așteptat ca oamenii de la bucătărie sa taie porcul respectiv sa culeaga pastele.
Tot raul spre bine, la final au fost cu obrazul fin si ne-au servit cu cate un shot de afinata si tarie.
Sa fim santosi si sa ne vedem si la anul!
Claudiu bratu
Claudiu bratu2 ani în urmă
Incantat. O locatie cu peisaj minunat. Bucatarie f.buna, diversificata. Grija ptr.clienti se cunoaste in numarul si amabilitatea personalului. Patronii sunt prezenti si interesati de satisfactia clientului si cred ca asta e cel mai important.
Denisa Petrache
Denisa Petrache2 ani în urmă
Recomand acest hotel! Dispuneți de toate facilitățile, acces nelimitat la piscina, iar micul dejun este cel mai variat, comparativ cu foarte multe hoteluri evaluate in acest fel, din țară! vom reveni!
Decu maria
Decu maria2 ani în urmă
Piscina in acest moment este jumatate plina iar cine se ocupa de ea a spus ca este plina. A avut tupeul sa ma contrazica pe ce vad! Lipsa de respect pt clienti! Spune ca dumnealui se ocupa de piscina, trebuia sa o goleasca mult mai devreme ca la ora 9 sa fie plina pt turisti.
Maria Constantin
Maria Constantin2 ani în urmă
O mare problema de comunicare.!

La cazare am fost indrumati sa parcam in strada, desi se mai putea parca in parcarea subterana.
Desi suntem in pandemie, nimeni nu purta masca si nu am fost intrebati de certificatul digital.
Am fost indrumati la piscina in aer liber fara a ne fi furnizate datele de acces. Cand am revenit in receptie ni s-a comunicat ca au fost furnizate cu cartela de acces in camera. Am verificat, dar nu erau.

Cireasa de pe tort :) - in urma urma review-ului de pe booking (5) am fost contactata telefonic la ora 22.15 de catre unul dintre reprezentantii hotelului pentru a ne determina in mod agresiv sa ne modificam rating-ul. Convorbiea telefonica s-a incheiat cu un apoteotic: "SPERAM SA NU NE MAI VIZITATI!".

Oare mai este necesar sa subliniez ca utilizarea numarului de telefon dupa incheierea sejurului este un abuz din punct de vedere GDPR?!? Nu mi-am dat in niciun moment acordul ca numarul meu de telefon sau alte date personale sa fie utilizate dupa incheierea sejurului, mai ales ca intreaga convorbire a avut un caracter de hartuire.
Berty Ghiorghiescu
Berty Ghiorghiescu2 ani în urmă
Poziția excelentă pe malul Cernei.
Parcare proprie subterană.
Mic dejun inclus internațional, bogat și cu produse tradiționale bănățene.
Cafeaua minunată.
Restaurantul hotelului funcționează până la ora 20:30, cu meniu variat și de calitate.
Personalul atent, proclient.
Piscina exterioară pe malul Cernei, deschisă nonstop, igienizată permanent, aflată în apropierea hotelului.
În curând va funcționa piscina exterioară în locația hotelului.
Camera cu mobilier nou, paturi confortabile, terasă la fiecare cameră foarte mare.
Baie utilată, inclusiv uscător de păr.
Recomand locația!
Sava Catalin
Sava Catalin2 ani în urmă
Primirea foarte frumoasa cu produse traditionale (afinata, palinca, ciocolata de casa). Micul dejun foarte gustos si variat cu delicatese locale ( eu am apreciat mult painea cu untura si ceapa, carnatii vanatoresti si jumarile) si celelalte feluri de mancare sunt la fel de gustoase - pranzul si cina.
Piscina in aer liber este minunata, te poti rasfata la orice ora, deoarece este deschisa non stop, poti savura un suc pe marginea piscinei iar atmosfera este completata de muzica si lumina felinarelor in miez de noapte. Un sejur de nota 10. Voi reveni cu siguranta.
Vasile Cirt
Vasile Cirt2 ani în urmă
Foarte frumos,te simti ca acasa,personal minunat,camere curate aerisite,mancare foarte buna,piscina este ingrijita apa foarte buna.Asteptam sa se deschida piscina pentru copii.Cu siguranta vom reveni.
Locații recomandate