/Caras severin/Hotel

Sara

Crivaia, nr.706, 327415, România

Sara
Hotel
3.3
192 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
52X7+JP Văliug, România
+40 741 249 533
franzdorfalpin.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea stura
Andreea stura2 ani în urmă
Foarte curat, camere drăguțe, îngrijite, gazda amabila..
ANDREI-TIBERIU GHIOCEL
ANDREI-TIBERIU GHIOCEL2 ani în urmă
Dezastru total!!! Preturi nejustificat de mari pentru nimic! Nici macar nu se poate plati cu cardul , pos-ul nefiind existent.In interiorul pensiunii (hol + restaurant)este o mizerie cumplita.
Nici camerele nu fac rabat de la acest atribut:mobila este grav deteriorata, peretii sunt murdari. Se simte lipsa frigiderului (nu au pentru a fi nevoit sa cumperi de la ei..in Valiug exista doar un Profi ,acesta fiind situat la 3-4 km de pensiune, pe langa acestea nici apa de la robinet nu este potabila, iar o sticla de apa de 0.5 l costa 5 lei si nici macar nu iti da bon fiscal.) WiFi-ul nu acopera etajele superioare(de la 2 in sus), nici televizorul nu functiona !!!!!Drumul este dezastruos, iar Valiugul este dominat de kitsch-uri. Pozele de pe Booking sunt facute cu mult timp in urma, atunci cand pesniunea era mai prezentabila. Daca nu ai ce sa faci cu banii iti recomand cu mare placere Pensiunea" Sara" din Valiug!!!!
Bogdan Paunescu
Bogdan Paunescu2 ani în urmă
400 de lei platiti pentru o noapte prin revolut. Nu am vazut niciun bon. La 11 fara 10 minute iti bate in usa sa pleci. 30 de lei platiti pentru doua doze de cola la 0.3.
Rita Mogos
Rita Mogos2 ani în urmă
Mi a plăcut foarte mult. Mincare foarte bună și personal.foarye dragut și atent..Recomand !!!
Byta 10
Byta 102 ani în urmă
Ar fi bine sa mai îmbunătățiți condițiile din camere și restaurant : pernele lasa de dorit(plus ca ar trebui sa mai existe cel puțin o perna în plus în fiecare camera), ușile la baie nu se închid, perdelele cad de pe suportul de lemn...preturile la băuturi sunt puțin peste limita bunului simt ... nu exista un frigider "pt cazati" unde ai putea sa pui ceva la rece, pe motiv ca nu ai voie cu mancare decât din restaurant ...
Mult succes !!
Galeriu Karina
Galeriu Karina2 ani în urmă
Superb ,foarte incantata de cazare ,toate condițiile necesare pentru o vacanta relaxanta la munte!!!! Recomand, pentru ce-i care vor un loc liniștit și frumos.
Codruta Paduraru
Codruta Paduraru2 ani în urmă
Locația faină, curățenie, căldură , mâncare gustoasă! Internetul putea fi mai ok, dar ține de zonă, nu de pensiune. Un sejur reușit!!
Adrian Preda
Adrian Preda2 ani în urmă
Curatenia facuta nici macar de ochii soacrei.
Dupa ce ca nu functioneaza asa cum ar trebui, dulapul este si plin de praf, apa netrasa la wc, dupa ce s-au aruncat servetelele cu care au incercat sa faca curat, hartia igienica neschimbata desi era aproape terminata, asa am gasit camera.
Temperatura in camere am inteles ca variaza in functie pozitia acestora, dar daca nu esti norocos poti prinde si camere foarte reci, iar acest lucru il vei simti cu adevarat cad iesi din duș si peste noapte. Noroc cu patura calduroasa care te salveaza cat dormi.
Mirosul de mancare gatita prezent in toata locatia, dar mult mai puternuc la etajele superioare si in camere decat in sala de mese. Se simte foarte puternic incat iti ramane impregnat in haine.
Mancarea servita rece atat la cina cat si la micul dejun (carne cu garnitura/ou ochi) si nefacuta suficient, cartofii la cuptor erau cruzi.
Preturi exagerate si nejustificate pentru ceea ce ti se oferta. Nu merita.
Locații recomandate