/Caras severin/Hotel

Pensiunea Rosdelmar

Strada Ion Vidu Nr 14B, Reșița 320060, România

Pensiunea Rosdelmar
Hotel
4.3
161 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8V7G+63 Reșița, România
+40 751 145 909
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iulia Otiman
Iulia Otiman2 ani în urmă
Un local neserios si oameni si mai neseriosi. Am venit de 3 ori sa jucam ping pong sau biliard si a fost ocupat, iar cand am intrebat proprietarul, acesta a zis ca lasa pe fiecare cat vrea fara sa tina cont de nimic. Mai mult decat atat la numarul de pe site a raspuns o persoană care a spus ca ne trimite mesaj cu un alt numar, pentru a face o rezervare, iar aceasta nu a mai facuto. Neseriozitate maxima. Nu mai vin niciodată aici!
Catalin Trombeta
Catalin Trombeta2 ani în urmă
Totul e super, camerele sunt mari si curate, restaurantul are mancare buna.
Domnita Rodica Munteanu
Domnita Rodica Munteanu2 ani în urmă
Aici am găsit un loc plăcut și cu oameni primitori. O pensiune modernă, camere spațioase și frumos amenajate, curate.Multumim frumos și cu siguranță că, atunci când voi mai veni la Reșița, tot aici voi dori să mă lntorc. Recomand cu drag și cu lncredere. Respect pentru patron și pentru acest loc frumos.
Alexandra Babii
Alexandra Babii2 ani în urmă
Sunt aici de 2 săptămâni și sunt atât de încântat! Mănârea.. biliard so Solarium. Camerele sunt spațioase și foarte curate. Atmosfera este grozavă! Te simți ca acasă. Desigur, sunt disponibile și locuri de parcare. Pot recomanda!! Si preturi Sunt foarte ok.
Cristiana Tabetu
Cristiana Tabetu2 ani în urmă
Va multumim pentru ospitalitate.
Camere spatioase si curate. Ne am simtit foarte bine la aceasta pensiune.
Curcan Issabela Elena
Curcan Issabela Elena2 ani în urmă
𝗮𝗶𝗰𝗶 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗳𝗼𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗳𝗿𝘂𝗺𝗼𝘀,𝗰𝘂𝗿𝗮𝘁 𝘀𝗶 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗼 𝗺𝗮𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗳𝗼𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗯𝘂𝗻𝗮!𝗔𝗿𝗲 𝗹𝗼𝗰 𝗱𝗲 𝗷𝗼𝗮𝗰𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶 𝘀𝗶 𝗰𝗮𝗺𝗲𝗿𝗲 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲!
Alorois
Alorois2 ani în urmă
Mereu gazda trebuie sa țipe la clienți și sa strice atmosfera.
Mariana Gavriciuc
Mariana Gavriciuc2 ani în urmă
Da, nu o sa fiți primiti la o recepție in adevăratul sens al cuvântului și o sa intrați pe la intrare din spate, unde o sa va sperie fațada nefinisata a clădirii, dar credeti-ma ca inauntru e cu totul altceva. Este curat si modern. Gazdele primitoare, comunicative si receptive la nevoi. Si va ajuta sa va spele si usuce haine gratuit, daca aveti nevoie. Iar mâncarea de la Rosdelmar Pub, care este cu un etaj mai sus este pur și simplu delicioasa. Au meniul zilei la 16 lei cu ciorba/supa pe saturate si felul 2. Am mancat zilnic acolo timp de 6 zile si a fost perfect de fiecare data. Unica inconvenienta este faptul ca geamurile sunt cam subțiri și dacă ești cu ele spre strada, se aude traficul care e destul de intens.
Locații recomandate