/Caras severin/Hotel

Colț de rai

Strada Valea Terovei Nr. 53, Reșița 320066, România

Colț de rai
Hotel
3.4
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8W65+C8 Reșița, România
+40 745 995 176
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniel Laszlo
Daniel Laszlo4 ani în urmă
Dacă doriți o oaza de liniste este locul potrivit, rupt parcă de lume dar cu farmecul sau dat de specificul vieții trăite la tara, alături de animale, albine, iepuri sălbatici si fazani! Di păcate 400 de m de drum nu este potrivit pt anumite autovehicule!
Tamara Biru
Tamara Biru4 ani în urmă
Superb! Recomand din tot sufletul! O doamna foarte amabila si săritoare sa ne ajute! Un colț de rai! Totul la superlativ! 🤗
Sabina Topală
Sabina Topală2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta. Nu pot sa inteleg cum exista totusi o nota atat de mare. Probabil sunt platite pentru ca altfel nu imi explic.
Am avut probleme cu apa calda si curentul. Am ajuns tarziu la cazare si probabil dansa a fost deranjata de zgomotul bagajelor sau al apei de sus( ea statea la parter) si asa ca a decis sa opreasca atat apa cat si curentul. Am ajuns la aceasta concluzie dimineata urmatoare, cand m am dus la ea la usa sa ii explic problema(acolo mai era o doamna la fel de nemultumita) iar imediat, la 5 minute a venit curentul pt cateva momente, timp in care ea ne a scos bonurile( noroc ca ni le am cerut pentru ca altfel nu le primeam)iar apoi iar s a luat. O mizerie!
Noi i am spus inca de cand am ajuns ca vom pleca devreme iar aceasta a zis ca o sunam..de unde, ca ea si a inchis telefonul pana la ora 9..probabil stia ca va avea reclamatii. Atat noi cat si o alta turista care a fost cazata acolo am fost foarte dezamagiti de atitudinea dansei. Este foarte nesimtita si plina de tupeu. Ne a spus sa ne caram apa de la butoi pentru toaleta. Ne am cerut o parte din bani inapoi iar aceasta mai mult de o ora a preferat sa comenteze si sa se contrazica in tot ce spunea. Fugiti de acest loc. Mai este si pe un drum foarte prost, plin de bolovani.
Nu recomand sub nicio forma!!!
Laura Topală 3504
Laura Topală 35042 ani în urmă
La prima vedere a fost totul ok, până când am dat drumul la apă și avea un miros neplacut. Lenjeria de pe pat nu a fost schimbata (fetele de perna aveau un miros specific celor folosite.. Și nu cred ca doar o noapte). Am rămas fără apă și curent nu la mult timp după ce ne-am cazat (în jur de 12 noaptea). Coincidențanta face că a revenit lumina (la 8:30) când unul din noi a încercat sa discute cu proprietara în ceea ce privește lipsa curentului electric și a apei (menționez ca proprietara nu detine un generator, deși "pensiunea" e în vârf de deal). Tot dumneaei avea o atitudine necorespunzătoare fata de noi și se contrazicea în tot ce încerca ea sa ne explice. Cu excepția lenjeriilor, camerele erau curate. Cu mașina nu se poate ajunge pana lângă cazare din cauza drumului foarte prost.
StefanDB93
StefanDB932 ani în urmă
As fi preferat sa dorm în masina și sa îmi fac nevoile în pădure, măcar știam ca nu am de ales.
În mare destul de curat, cu excepția fetelor de perna care aveau un miros de stătut/transpiratie etc.
Nu știu dacă doamna s-a jucat cu noi cei care am stat acolo sau nu, dar deodata s-a luat apa și curentul în jur de 00:00 și nu a mai revenit pana am plecat la ora 9:00. Dimineața când am întrebat-o ce este cu apa și cum putem noi sa ne facem nevoile ni s-a spus ca are ea niște butoaie în care captează apa și sa cărăm noi cu gălețile.
Apa de pe instalație avea un miros oribil și era cleioasă. Avea un puternic miros de hoit (animal mort).
Dacă vrei sa îți rupi mașina în 2 poți urca pana lângă casa dacă nu, ai de urcat printre bolovani și pietriș cam 30m.
Nu știu ce masuri s-au luat după plecarea noastră dar la cum ni s-a vorbit probabil nici una!
Emilia visan
Emilia visan2 ani în urmă
Deși ai impresia că drumul către pensiune nu duce nicăieri, de fapt, duce către un adevarat colț de rai . Gazda este o doamnă foarte drăguță și amabilă. Ne-a ajutat cu bagajele, ba chiar, a stat cu bebelușul nostru pana ne-am oganizat puțin. Am fost întâmpinați cu țuică și cafea, am stat de vorbă și am descoperit sauna, care este minunată, deși este contracost,merită, dacă vii în grup(nu f mare). Camerele sunt superbe, spațioase, paturile confortabile, curățenia este la ea acasă, iar priveliștea este de basm. Multumim pentru momentele de maximă relaxare și încântare!
Stancioi Catalin
Stancioi Catalin2 ani în urmă
O parere foarte proasta. Nu recomand. Am stat o noapte intreaga fara apa calda, apa rece si curent electric, dar cu scuza ca asa e in Romania. Pe langa toate acestea proprietara are o atitudine superioara (degeaba), iar drumul de acces este foarte prost. Mai bine dormeam in masina decat sa dau banii pe asa ceva.
Sabina Topală
Sabina Topală2 ani în urmă
Groaznic! Doamna este lipsita de bun simt. Nu recomand in niciun caz!
Locații recomandate