/Caras severin/Hotel

Bacolux Diana Resort

Strada Complexelor nr. 8, Băile Herculane 325200, România

Bacolux Diana Resort
Hotel
3.9
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VCJ8+6C Băile Herculane, România
+40 371 057 070
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu Hergheligiu
Radu Hergheligiu2 ani în urmă
Un hotel Ceaușist cu o față nouă dar care a ramas ancorat in concepțiile trecutului.
Chiar daca am platit 1000€ pentru cazare si masa de revelion, au cerut extra 35 ron pentru acces in bazinasul cu apa termala ținut sub cheie, nu e vorba de sumă ci de gest in sine...
La piscinele supraaglomerate era apa rece de la rețeaua de apa, fetița mea de aproape 3 ani nu a putut sta asa de rece era apa.
La sala de mic dejun exista o terasa exterioara uriasa unde se putea iesi la o țigare si la o cafea dupa masa, după doua zile s-a incuiat ușa și nu am mai fost lasați să ieșim.
Exista 3 lifturi care insa funcționeaza complet bizar, ai spune ca la 3 lifturi nu ar trebui să astepți, totusi media de așteptare la lift era de 10 minute...
In camera pe care am primit o cabina de duș era infundata, ușile cabinei nu se inchideau, usa de acces pe balcon nu se deschidea/inchidea iar veiozele de deasupra patului atarnau in fire mai mai sa ti cada in cap. Dupa ce am senalat la receptie au fost remediate de o echipa de domni draguți, dar oare nu trebuiau verificate inainte de a fi noi gazduiți ?
Parerea mea este ca nu se merita sa conduc 450 km pana aici, ca după ce plătesc 1000€ sa gasesc dupa ce ca e statiunea in sine in ruina, chiar si in hotel sa gasesc restrictii, rigiditate si singurul bazinaș cu apa termala ținut sub cheie !
Păcat și nu o să mai revenim aici !
Teodora Radu
Teodora Radu2 ani în urmă
O experienta foarte plăcută.
Personal amabil, profesionist, camerele curate, totul foarte confortabil.
Mâncarea bună atat la micul dejun cât și la prânz. Singurul inconvenient, din punctul meu de vedere, ar fi intervalul orar al prânzului. Personal, prefer sa mănânc prânzul în jur de ora 14,30-15.00 iar aici prânzul se servește pana la ora 14.30 maxim.
Spaul și piscina ok, piscina poate ar fi mers sa fie puțin mai mare, dar, având în vedere ca am fost cazați în timpul săptămânii, chiar după revelion, nu a fost asa mare aglomerație iar la piscina și spa a fost loc suficient pentru a te simți confortabil.
Un loc fain unde cu siguranță voi mai reveni. Recomand.
RALUCA BURSUC
RALUCA BURSUC2 ani în urmă
Recomand cu plăcere. Personal amabil, curățenie, mâncare diversificată și foarte bună. Centrul SPA curat și suficient pentru toată lumea, saunele îngrijite, jacuzzi exterior un mare PLUS.
Cred că pentru apa din piscină aș da 4 stele, cam rece.
Ana Iacob
Ana Iacob2 ani în urmă
Camera: curata, urme ale altor civilizatii pe pahare, kitul de rosturi din baie mucegait. Femeile de serviciu filipineze n au niciun stres in afara de salut. Nu ni s a facut curat in camera in 3 zile cat am stat, nici macar prosoapele schimbate...nu mai vorbesc de lenjerii..practic nu au intrat in camera..lifturile subdimensionate, apar rar si te duc unde vor.
Parcarea subdimensionata..50 de locuri la peste 200 camere,(stai la mila si bunul simt al celui care te blocheaza).
Sala de sport, o pretentie, crl putin 2 zile nu s a maturat sau spalat( a stat o voma intr un cos de gunoi 2 zile)....
Spa ul..subdimensionat...o piscina de maxim 50 m2.. un jacuzzi interior pt 6 persoane, si unul exterior pt 4-motiv pt adevarate vanatori de locuri libere..urme de servetele in apa..enigma este ca nu se stie la ce perioada se schimba.
Mancarea e ok, cu exceptoa carnii cu sos de la care am fost la un pas de enterocolita..
Clientii....sunt ok..pana la aparitia hoardelor de olteni( cei veritabili), unii chiar au reusit performanta sa faca sarituri in jacuzzi interior..
Peisajul e frumps doar dacaa te uiti in sus, in rest in statiune sunt gunoaie si bidoane intr o localitate sufocata de hoteluri si pensiuni..
Recomandare: pt un sejur relativ ok ar fi bn de venit in timpul saptamanii, cand este mai liber.
Stela Cretescu
Stela Cretescu2 ani în urmă
Camere mici dar curate, săli de baie cu spațiu optim confortabil, cu cele necesare.
Camere dotate cu frigider și chiar seif. Mai trebuie lucrat la izolarea pereților atât în camere cât și în baie fiindcă detaliile fac diferenta!... În cele trei zile de cazare au fost multe persoane gălăgioase (needucate) care vorbeau continuu pe hol dar și în camere, ca în propria curte! 😔 Nu mai vorbesc de copiii care se jucau pe hol într-o veselie...iar părinții parcă îi încurajau!!!
Am avut micul dejun inclus în prețul camerei, gen bufet suedez, cu mâncăruri și bauturi foarte multe, pentru toate gusturile!
Parcarea e cam deficitară, spații mai puține, insuficiente cerințelor, a trebuit sa parcam la sute de metri, pe marginea unei alei, dar ca o compensare există paznic noaptea. 😊
CRISTIAN BALESCU
CRISTIAN BALESCU2 ani în urmă
Am fost cazati 3 nopti la inceputul lui februarie si totul a fost ok. O camera curata, calduroasa, un balcon mare cu o priveliste superba. Cameristele au trecut zilnic sa asigure curatenia si sa schimbe prosoapele. Micul dejun a fost bun pentru raportul stele, calitate - pret. Piesa de rezistenta a fost jacuzzi in aer liber cu apa termala, si piscina interioara cu apa calduta. Personalul hotelului foarte amabil si atent la orice cerinta. Recomandam cu drag.
Roxana V
Roxana V2 ani în urmă
Camera micuta, curata si bine incalzita, din pacate dușul infundat...
Cina horror...doar pilaf, chiftele si carne de porc la cuptor, in schimb micul dejun foarte variat, excelent.
Din pacate nu am reusit sa ne bucuram si de spa- ul din unitate din cauza timpului, dar poate vom reveni!
Nelu M.
Nelu M.2 ani în urmă
Hotelul curat și drăguț cât și camera de la etajul 3 cu priveliște spre stațiune. SPA-ul curat și confortabil. Mâncarea (demipensiune) bună, destul de multă și variata. Personalul atent și amabil în tot hotelul. Vom reveni cu drag.
Locații recomandate