/Brasov/Hotel

Hotel & Restaurant Dragului

Bulevardul Mihail Săulescu 28, Predeal 505300, România

Hotel & Restaurant Dragului
Hotel
4.6
6 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH3F+8R Predeal, România
+40 735 866 150
hoteldragului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Beatrice Mutu
Beatrice Mutu2 ani în urmă
Totul a fost superb !
Soțul meu și cu mine ,am mâncat în multe restaurante din România dar aici a fost cea mai bună mâncare pe care am mâncat-o vreodată !
Personalul a fost excelent din toate punctele de vedere :) amabili și săritori !
Ne vom întoarce cu mare drag de fiecare data ,sunteți minunați :)
Valeria Chirila
Valeria Chirila2 ani în urmă
Locație curată cu personal amabil. Mancare bună la pret acceptabil. Am fost nemulțumiți (grup de 4 persoane) de veselă. Farfuriile la felul 2 și desert au fost ciobite, lucru inacceptabil. Consider lipsă de respect față de clienti.
Denisa Costache
Denisa Costache2 ani în urmă
Mancarea a fost minunata , ne-a fost adusa destul de repede .Am fost serviți de un domn ospătar extrem de atent și săritor ,care era obișnuit cu aglomerația si agitația localului.
În mod normal, prin aceasta recenzie, ar fi trebuit sa acord 5 stele ,dar din cauza doamnei care ne-a întâmpinat la intrarea în restaurant voi acorda doar 3.
Ne-a sugerat sa plecam(fara sa întrebe, ne -a luat meniul pe care îl oprisem pentru a ne hotărî asupra unui desert)daca tot ni se stransesera farfuriile pentru ca, în acest fel i-am fi fost de mare ajutor. Doamna promisese altor oameni ca in câteva minute se va elibera o masă. Sper, ca doamna respectiva, sa aibă parte de o experienta ca cea pe care ne-a oferit-o ea ,noua !!!
Cristiana Bănică
Cristiana Bănică2 ani în urmă
Mâncarea e super buna, personalul fff amabil, sunt ordonați , am dat 4 stele pt ca toate bolurile de ciorba erau murdare. Și nu, nu erau pătate și nici nu e vorba de faptul ca ar fi curs ciorba. Erau murdare, am încercat sa șterg sa vad dacă se ia și s-a luat.
Cristina Cris
Cristina Cris2 ani în urmă
Un restaurant rafinat, cu angajați minunați. De fiecare dată când ajungem la munte servim masa aici, ne simțim ca acasă. Ospătarul Marinică un tânăr minunat, cu zâmbetul pe buze ne-a făcut să râdem. Mulțumim frumos, vom reveni întotdeauna cu mult drag. Mâncarea toată a fost foarte bună, consumația a fost de 400 lei
Marian Iosif
Marian Iosif2 ani în urmă
Mancare exceptionala. Un sfat pentru cei care merg aici doar sa manance, sa faci rezervare inainte pentru a fi sigur ca intri repede la masa. Altfel va trebui sa astepti in functie de cate persoane sunteti pentru a se elibera o masa
Daniel Sandu
Daniel Sandu2 ani în urmă
Restaurant curat, atmosfera plăcută. Ospătărițe drăguțe, toți ospătari pricepuți, servire ca la carte. Mâncarea însă nu excelează dar nici nu te poți plânge de ea.
Melek Mambet
Melek Mambet2 ani în urmă
Foarte buna mancarea, servire ireprosabila, preturi normale, decor foarte placut! Nota 10 ospatarului nostru, dl Ionut, care ne a facut sa ne simtim ca niste suverani... :)
Locații recomandate