/Brasov/Hotel

Casa Timar

Strada Grădinarilor 4, Brașov 500096, România

Casa Timar
Hotel
4.7
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJX2+G2 Brașov, România
+40 756 204 110
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ady Miu
Ady Miu2 ani în urmă
O gazda super amabila, camere curate, calduroase si confortabile
Raul Balmus
Raul Balmus2 ani în urmă
O locație frumoasă, retrasa, situata în zona zero a Brașovului, o recomand cu drag.
Paul N
Paul N2 ani în urmă
Cazare decentă la un preț ok... Mic dejun catering asigurat la cerere, sau peste drum la Ambient,pentru cine prefera un mic dejun clasic de 4*... Altă locație super ok dar alte prețuri...
Rasputina Oet
Rasputina Oet4 ani în urmă
Nu recomand nimănui sa meargă acolo, atmosfera este foarte deprimantă, perdeaua din camera era plină de praf, cada este neigienizata de ani de zile, covorul nu era scuturat de foarte multă vreme, scările de acces sunt un pericol public având contratreapta in diagonala iar in timp ce urci te cam ia ameteala, in camera finisajele lasă de dorit, la parter am aruncat o privire in spațiul privat al proprietarilor și am observat o dezordine de nedescris.
Ar fi multe de spus , dar cel mai important aspect pe care vreau sa-l subliniez este ATITUDINEA proprietarului care ne a tratat cu un sictir și cu o greață de nedescris , este un om căruia nu i place ceea ce face și care s-a saturat sa stea la dispoziția tuturor, iar despre micul dejun inclus? ce sa mai spun , din nou același proprietar ne a servit in sila un dejun de toată jena, făcându-ne sa ne simțim ca niște cerșetori care i-au cerut de pomana.
Stefana Popescu
Stefana Popescu2 ani în urmă
Recomand aceasta pensiune. Camera era foarte mare și curată. Unul din paturi a fost foarte mare. Locație este foarte aproape de centru și 2 fast-fooduri pe care le recomand. Până la Afi faci 12 minute pe jos iar până pe colina Universității Transilvania în jur de 15 minute pe jos. În apropiere este un Lidl de unde îți mai poți face cumpărături. Gazdele sunt foarte drăguțe.
Iulia Constantin
Iulia Constantin2 ani în urmă
Camera curata, cu frigider în camera, TV mare, pat confortabil, foarte călduroasă. Gazdele foarte primitoare. Baia în afara camerei, dar nu e un lucru deranjant. Aproape de Piață, parcare în fata pensiunii. Recomand din suflet. Vom reveni.
Petre Mates
Petre Mates2 ani în urmă
Cazare intr-un spatiu placut, curat aproape de centrul vechi, Livada Postei, ... , la un pret bun. Gazdele sunt amabile si pot oferi indicatii/sugesti pentru obiective sau trasee de vizitat in Brasov si imprejurimi.
Valerica chiru
Valerica chiru2 ani în urmă
Curățenie, liniște, un mic dejun sățios și doua gazde - compania perfecta pentru o discuție la cafeaua de dimineață sau la un pahar de vin seara! Foarte aproape de Centrul Istoric, o locație perfecta! Multumim! Nota 10!
Locații recomandate